Bizim 8 yıllik Toshiba Satellite Windows 10 Pro çok iyi çalışiyor. 8 GB RAM var sorun yok iyidir. Kullanım şartları etkiliyor.
Ekran kartı veya RAM de donanımsal bir sorun oluşmuş gibi. Eski bilgisayarları yaptırmanızı önermiyorum çünkü düzelmiyor genelde.
USB bellekten yeniden windows'u yüklemelisin,sıfırla herşeyi sil işaretlemelisin, önce kapat aç ekran gelirken F2 ve bios gelince F12 bas boot menuyu incele dikkatle devam et. En iyi çare bu, donanim iyi ise yükler. Hard disk HDD yıpranmıştir, SSD hard disk hizli iyidir ben takmıştım. Şimdi çok iyi!Evet efsane bilgisayar aynı galiba bilgisayarlarımız. Ama böyle oldu nedenini merak ettim.
Eskiydi ama çok iyiydi yılına göre, yapılabilirse çok işime yarardı.
USB bellekten yeniden Windows'u yüklemelisin, sıfırla her şeyi sil işaretlemelisin, önce kapat aç ekran gelirken F2 ve BIOS gelince F12 bas boot menuyu incele dikkatle devam et. En iyi çare bu, donanim iyi ise yükler. Hard disk HDD yıpranmıştir, SSD hard disk hizli iyidir ben takmıştım. Şimdi çok iyi!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.