Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 31 Ekim 2020 #11 efemint dedi: Anlamadım? Laptop ekranı kullanmamdan bahsediyorsan normalde ekranı söküp normal monitör ekranı takmıştık ama görüntü epey bir kötü oldu. Bu yönden bakınca evet haklısın. Pek bir avantajı yok. Genişletmek için tıkla... Notebook komple? ellerinize sağlık.
efemint dedi: Anlamadım? Laptop ekranı kullanmamdan bahsediyorsan normalde ekranı söküp normal monitör ekranı takmıştık ama görüntü epey bir kötü oldu. Bu yönden bakınca evet haklısın. Pek bir avantajı yok. Genişletmek için tıkla... Notebook komple? ellerinize sağlık.
B Biwkan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 734 Çözümler 10 31 Ekim 2020 #12 efemint dedi: Anlamadım? Laptop ekranı kullanmamdan bahsediyorsan normalde ekranı söküp normal monitör ekranı takmıştık ama görüntü epey bir kötü oldu. Bu yönden bakınca evet haklısın. Pek bir avantajı yok. Genişletmek için tıkla... Bunları moralin bozulsun diye ya da yaptığın işi kötülemek için söylemiyorum. Söylemek istediğim şey bunun tek avantajının kendini geliştirmek olduğu.
efemint dedi: Anlamadım? Laptop ekranı kullanmamdan bahsediyorsan normalde ekranı söküp normal monitör ekranı takmıştık ama görüntü epey bir kötü oldu. Bu yönden bakınca evet haklısın. Pek bir avantajı yok. Genişletmek için tıkla... Bunları moralin bozulsun diye ya da yaptığın işi kötülemek için söylemiyorum. Söylemek istediğim şey bunun tek avantajının kendini geliştirmek olduğu.