S sefa19 Centipat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 9 16 Ocak 2020 #1 Laptop toplamak istiyorum acaba ne kadar paraya ihtiyacım var? Laptop toplamak masaüstü PC toplamak kadar kolay mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2020
Laptop toplamak istiyorum acaba ne kadar paraya ihtiyacım var? Laptop toplamak masaüstü PC toplamak kadar kolay mıdır?
2 282004 Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 4 16 Ocak 2020 #3 Laptop için paramı toplayacaksın anlamadım ? Şaka bir yana bence Laptop bir yerden sonra sıkıyor. Artı 0 Eksi
kerem_34 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 623 Çözümler 6 16 Ocak 2020 #4 Değmez. Efsanelere göre toplayanlar var ama ben dizüstü bilgisayar toplanabileceğine inanmıyorum. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 16 Ocak 2020 #5 Laptop anakartlarında işlemci ve ekran kartı gibi bileşenler genellikle gömülü olduğu için tek parça halinde satılır. Ekran, dış kasası, klavye ve Touchpad gibi şeyler ise genel uyuma sahip olmadığından her modele özeldir yani toplaman çok zor. Artı 0 Eksi
Laptop anakartlarında işlemci ve ekran kartı gibi bileşenler genellikle gömülü olduğu için tek parça halinde satılır. Ekran, dış kasası, klavye ve Touchpad gibi şeyler ise genel uyuma sahip olmadığından her modele özeldir yani toplaman çok zor.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 16 Ocak 2020 #6 40.000-50.000₺ civarına özel olarak 1 adet toplarsınız. Tabi donanım yükseldikçe fiyatta yükselecektir. Artı 0 Eksi
40.000-50.000₺ civarına özel olarak 1 adet toplarsınız. Tabi donanım yükseldikçe fiyatta yükselecektir.
KS KS S sefa19 Centipat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 9 16 Ocak 2020 #7 Yani laptop üretmek istiyorum. Seri üretim yapmak istiyorum. Artı 0 Eksi
Canım iskender çekti ya Decapat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 811 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2020 #8 sefa19 dedi: Yani laptop üretmek istiyorum. Seri üretim yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ciddi bir yatırım yapmanız gerekir bu işe. Bunu yapabilecek paranız, vaktiniz, bilginiz varmı? Artı 0 Eksi
sefa19 dedi: Yani laptop üretmek istiyorum. Seri üretim yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ciddi bir yatırım yapmanız gerekir bu işe. Bunu yapabilecek paranız, vaktiniz, bilginiz varmı?
O overvoltage Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 160 Çözümler 3 16 Ocak 2020 #9 Bir ara telefon toplayan görmüştüm. Kasayı, anakartı vb sipariş edip toplamıştı. Tabi var olan bir modeldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynısı Laptop içinde olabilir tabi ama gereksiz bir şey. Artı 0 Eksi
Bir ara telefon toplayan görmüştüm. Kasayı, anakartı vb sipariş edip toplamıştı. Tabi var olan bir modeldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynısı Laptop içinde olabilir tabi ama gereksiz bir şey.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 16 Ocak 2020 #10 sefa19 dedi: Yani laptop üretmek istiyorum. Seri üretim yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önce bende yapmak istedim ancak yapamadım. Laptop Ürettirip Türkiye'de Satmak İçin Ne Kadar Bütçe Gerekir? - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
sefa19 dedi: Yani laptop üretmek istiyorum. Seri üretim yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önce bende yapmak istedim ancak yapamadım. Laptop Ürettirip Türkiye'de Satmak İçin Ne Kadar Bütçe Gerekir? - Technopat Sosyal