Dizüstü Bilgisayar Wi-Fi'dan Kopup Tekrar Bağlanıyor

yunus doğruu

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Ağ bağdaştırıcı sürücüleri güncel fakat ortalama 3 dakikada bir kablosuz bağlantı kopuyor. Telefondan interneti verdiğim zaman kopma olmuyor, sadece modemlerde oluyor. Farklı modemlerle denedim. Hatta bilgisayarı sırtlayıp arkadaşımın evindeki modemle de denedim, sonuç aynı. Bu konuda ne yapabilirim?

Aynı sorunu bende yaşıyordum. Bahsettiğim yöntem ile düzelttim. Sizde durum ne?
Videolarda ve gezinmede kopma olmadı fakat oyunda DC oldum. Alttan baktim wifi kısmı yine ayni şekilde komple gitmiş. Bu sefer roaming ayariyla beraber o ayarların hepsini enable yaptım bakalım bıraktım şimdi oyun açık umarım kopmaz yine.
Aynı sorunu bende yaşıyordum. Bahsettiğim yöntem ile düzelttim. Sizde durum ne?
Hocam durum aynı yine kopuyor. Telefondan kopmuyor ama sabit internetten kopuyor çıldırttı ya.

Son düzenleme:
Videolarda ve gezinmede kopma olmadı fakat oyunda DC oldum. Alttan baktim Wi-Fi kısmı yine ayni şekilde komple gitmiş. Bu sefer roaming ayariyla beraber o ayarların hepsini enable yaptım bakalım bıraktım şimdi oyun açık umarım kopmaz yine.

Hocam durum aynı yine kopuyor. Telefondan kopmuyor ama sabit internetten kopuyor çıldırttı ya.

Laptopun içindeki Wi-Fi kartını çıkar ve sadece ASUS'la tekrar test et. İki Parça sinyal çakışması yaratıyor olabilir.

Laptopun içindeki Wi-Fi kartını çıkar ve sadece ASUS'la tekrar test et. İki Parça sinyal çakışması yaratıyor olabilir.
Hocam Asus hariciyi kullandığımda laptobun dahili WİFİ'sini devre dışı bırakıyorum ve sorunsuz bağlantı sağlanıyor. Asus'u çıkartıp laptobun dahilisini kullanınca kopma oluyor. İşin ilginç yanı anakartın mini PCI Express slotu boş. Dahili bir WİFİ modülü yok fakat WİFİ bağlantısı var. Anakarta gömülü heralde. Dün söktüm elime aldım anakartı yok. PCI Express slotu boş ve anten kablosu da yok. Yıllardır bu şekilde sorunsuz bağlanıyordum fakat son zamanlarda kopmalar olunca masaüstü bilgisayarda kullandığım Asus kablosuz modemi laptopta kullanmaya başladım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı