K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 24 Şubat 2021 #1 Merhabalar, dizüstü PC'me format atmak için USB bellek seçemiyorum. 3. sırada format USB'si üstüne tıkladığımda ötüyor, keza diğer Boot alanları da. 1. sıraya getiremiyorum. Nasıl USB'den Boot edeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2021
Merhabalar, dizüstü PC'me format atmak için USB bellek seçemiyorum. 3. sırada format USB'si üstüne tıkladığımda ötüyor, keza diğer Boot alanları da. 1. sıraya getiremiyorum. Nasıl USB'den Boot edeceğim?
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #2 BIOS menüden olmuyorsa Boot menü aracılığıyla yapabilirsin.
Persendirian Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 753 Çözümler 5 24 Şubat 2021 #3 F12 boot menu açık ise yapabilirsin.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.411 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #4 Secure boot açıksa kapat. Olmazsa USB FAT32 biçimindeyse NTFS biçiminde yeniden Rufus ile kurulum yap. NTFS ise de FAT32 şeklinde.
Secure boot açıksa kapat. Olmazsa USB FAT32 biçimindeyse NTFS biçiminde yeniden Rufus ile kurulum yap. NTFS ise de FAT32 şeklinde.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 24 Şubat 2021 #5 Silinen üye dedi: Secure boot açıksa kapat. Olmazsa USB FAT32 biçimindeyse NTFS biçiminde yeniden Rufus ile kurulum yap. NTFS ise de FAT32 şeklinde. Genişletmek için tıkla... Dosya sistemi değişince içindeki format dosyalarıda gidiyor. Rüfus ile yazmaya çalışırsam da sadece NTFS olarak yazabiliorum.
Silinen üye dedi: Secure boot açıksa kapat. Olmazsa USB FAT32 biçimindeyse NTFS biçiminde yeniden Rufus ile kurulum yap. NTFS ise de FAT32 şeklinde. Genişletmek için tıkla... Dosya sistemi değişince içindeki format dosyalarıda gidiyor. Rüfus ile yazmaya çalışırsam da sadece NTFS olarak yazabiliorum.