Dizüstü bilgisayara format atınca NVIDIA ile alınan ekran görüntüleri neden silindi?

maidenlessguts

Femtopat
Daha fazla  
Laptopuma format attım, bütün dosyalarım ve Windows üzerinden aldığım ekran görüntülerim gitti normal olarak. Peki NVIDIA uygulaması üzerinden alt+F1 tuşuyla aldığım galerideki ekran görüntüleri niye gitti? Sonuçta NVIDIA uygulaması hesabıma bağlı gitmemesi lazım bence. Yani hesabıma giriş yaptığımda galeride gözükmesi lazım bence. Peki fotoğraflar geri alınabiliyor mu yoksa alınamıyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopuma format attım, bütün dosyalarım ve Windows üzerinden aldığım ekran görüntülerim gitti normal olarak. Peki NVIDIA uygulaması üzerinden alt+F1 tuşuyla aldığım galerideki ekran görüntüleri niye gitti? Sonuçta NVIDIA uygulaması hesabıma bağlı gitmemesi lazım bence. Yani hesabıma giriş yaptığımda galeride gözükmesi lazım bence. Peki fotoğraflar geri alınabiliyor mu yoksa alınamıyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam onlar da SSD'deki dosyaya kaydediliyor çünkü. Bulut sistemine değil.

Geri alamazsın bence

Hocam onlar da SSD'deki dosyaya kaydediliyor çünkü. Bulut sistemine değil.

Geri alamazsın bence
Tamamdır hocam teşekkürler,belki geri alınabilinmesini bilen bir arkadaş yardımcı olabilir,iyi günler.

Gerek kalmadı dostlar,aldığım ssler zaten "the witcher 3 wild hunt"hikayeli oyununa aitti eski kayıtlara geri döndüm ve tek tek ss aldım,video kaydı yaptım gerek kalmadı yani ama yinede geri alınabiliyorsa bilgilendirirseniz iyi olur ilerleyen zamanlarda ihtiyacım olabilir ya da başka bir arkadaşın ihtiyacına yarayabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı