doruk1 Picopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #1 Diz üstü bilgisayara monitör bağlamak akıllıca olur mu? Çünkü ekranım kötü biraz kararma var mantıklı olur mu?
Diz üstü bilgisayara monitör bağlamak akıllıca olur mu? Çünkü ekranım kötü biraz kararma var mantıklı olur mu?
C4ine Picopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 232 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #2 doruk1 dedi: Diz üstü bilgisayara monitör bağlamak akıllıca olur mu? Çünkü ekranım kötü biraz kararma var mantıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet mantıklıdır eğer laptopun ekranı sorunluysa HDMI çıkışı varsa direkt bağlayabilirsiniz.
doruk1 dedi: Diz üstü bilgisayara monitör bağlamak akıllıca olur mu? Çünkü ekranım kötü biraz kararma var mantıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet mantıklıdır eğer laptopun ekranı sorunluysa HDMI çıkışı varsa direkt bağlayabilirsiniz.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #3 Bi' aralar öyle kullanıyordum eski bilgisayarımda. Fanlar biraz daha fazla çalışıyordu ama sorun yaşamamıştım.
Bi' aralar öyle kullanıyordum eski bilgisayarımda. Fanlar biraz daha fazla çalışıyordu ama sorun yaşamamıştım.
4 408586 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 15 23 Haziran 2021 #4 doruk1 dedi: Diz üstü bilgisayara monitör bağlamak akıllıca olur mu? Çünkü ekranım kötü biraz kararma var mantıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız kullanırsınız hocam. (eğer sıkıntı olursa konu açarsınız.)
doruk1 dedi: Diz üstü bilgisayara monitör bağlamak akıllıca olur mu? Çünkü ekranım kötü biraz kararma var mantıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız kullanırsınız hocam. (eğer sıkıntı olursa konu açarsınız.)