Dizüstü bilgisayara işletim sistemi kurulduysa iade edilir mi?

mtg34

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, FreeDOS olarak yeni aldığım dizüstü bilgisayarımı iade edeceğim ancak satıcı işletim sistemi kurulduysa iade kabul etmem diyor.
İşletim sistemini silip freedosa çevirirsem satıcı daha önce işletim sistemi kurulup silindiğini anlayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, FreeDOS olarak yeni aldığım dizüstü bilgisayarımı iade edeceğim ancak satıcı işletim sistemi kurulduysa iade kabul etmem diyor.
İşletim sistemini silip freedosa çevirirsem satıcı daha önce işletim sistemi kurulup silindiğini anlayabilir mi?
Nerden aldınız bu cihazı , geri iade almamak için uydurmuş resmen.14 gün geçtimi üstünden bu arada ?

Öyle bir hakkı yok hocam, cayma hakkının olayı zaten görmediğin bir ürünü test edebilmendir. İşletim sistemi kurmadan nasıl test edecekmişsiniz?

FreeDOS hâline getirip, ürünü güzelce paketleyip iade edin. Reddedilirse THH hakkınız mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı