Dizüstü bilgisayara kola döküldü

Anglachelm

Hectopat
Az önce oyun oynarken dizüstü bilgisayarımın üstüne kola döktüm. Bilgisayarı hemen güç tuşundan kapattım. Güç kablosunu çıkarıp üzerindeki kolanın kabasını bezle alıp kapakları açık bir şekilde ters çevirdim. Çıkarılabilir bir bataryası olmadığı için bataryasını çıkaramadım. Şu an güç tuşu yanıp sönüyor güç tuşuna bastığımda da tepki vermiyor, ne yapmam gerekiyor? Bekleyeyim mi yoksa yapmam gereken başka bir şey var mı?

bence arka kapağınıda sökün ve dışarda sağlık bir yerde bekleyin 24 saat geçmeden açmayın iyice pilin bitmesini bekleyin daha sonra tekrar açarsınız.

Bilgisayarı sök arasında kalmış sıvı olabilir. Açmayı deneme elektrik kablosuna sıvı değerse hem senin hem de bilgisayar için kötü olur. Herhangi bir kurutucu ile 30-60 derece ile kurut. Kuruttuktan sonra 2-3 saat bekle sonra aç

Pc'yi ters hale getir ve güçlü bir fön makinesi varsa yaklaşık yarım saat kadar fan çıkışlarına tut 2 3 saat bekle. Ondan sonra da dua edip güç tuşuna bas. Açılırsa şanslısın demektir. Eğer açılmazsa tamirciye bi baktır ve bir ders çıkar bundan.

Arkadaşlar az önce bilgisayara bakmaya gittim baktığımda bilgisayar kendi kendine açılmıştı.Bilgisayarın üstünü falan kolonya ve bez yardımı ile temizledim şu an klavyesi ve bilgisayar sorunsuz çalışıyor.Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…