Dizüstü Bilgisayara Masaüstü Ekran Kartı Takılır mı?

dj_fatih

Megapat
Daha fazla  
Kolay gelsin Technopat ailesi www.banggood.com/EXP-GDC-Laptop-External-PCI-E-Graphics-Card-p-934367.html bu cihazı almayı düşünüyorum. i5 3210m CPU 4GB 1600mhz belleği olan bi dizüstü bilgisayarım var daha önce bu cihazın benzerini denedim. Birkaç kere görüntü alabildim ama aldığıma şükrediyorum çünkü linkteki cihazın benzerini yapmak en az 5-6 parça araçla elde edebildim. Şimdi sorum şu:
Bu cihazı alıp üzerine Geforce 750TI, oc strix alsam GTA5'de en düşük ayarlarda da olsa nasıl bi performas alırım? Acaba 330watt'lık bi güç kaynağım var. Gücü ondan verecem.
Eski deneme yaptığım araçların fotosu da ektedir.
Düzenleme: RAM slotunun biri boşta 4GB ya da 8GB daha ekleyebilirim tabi. 4'ün yanına 8'lik takılabiliyorsa.
1.jpg
2.jpg
3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim cevabın için ama moderatörler değiştirmiş başlığımı ben sadece performans açısından benim bilgisayarımın özellikleri ne kadar iyi olur diye sormuştum.Linkteki alette PCI-E 3.0 destekliyor fakat bu hız mini pci-e kartınızın sağladığı hıza bağlı diyor.

Ben zaten başka yollarla çalıştırdığımı söylemiştim yani çipsette sorun çıkacağını sanmıyorum sadece kullandığım parçalar toplama parçalar ve en kalitesiz Çin malı. Linkteki aleti bugün aldım çalışacağını düşünüyorum gelince resimlerdeki eski asus ekran kartıyla test edicem o da işe yararsa geforce gtx750ti strix almayı düşünüyorum konuyu açmamdaki nedenim çalışırsa kendi sistemim ile ne kadar performans alacağımdı ama başlığı moderatör arkadaş değiştirdiği için yorum yapan arkadaşlar yanlış yoldan yardım etmeye çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı