Salih1091 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2018 Mesajlar 156 12 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar çalışma alanımı genişletmek ve program veya oyunlardayken alta inmemek için eski monitörümü bağlayacağım. Ancak laptopta VGA yok monitör de HDMI. Şu bağlantıdaki ürünü mü almalıyım ya da başka ne önerebilirsiniz? Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da! m.trendyol.com . Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2020
Arkadaşlar çalışma alanımı genişletmek ve program veya oyunlardayken alta inmemek için eski monitörümü bağlayacağım. Ancak laptopta VGA yok monitör de HDMI. Şu bağlantıdaki ürünü mü almalıyım ya da başka ne önerebilirsiniz? Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da! m.trendyol.com .
Finestriker Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 Yer Amasya 12 Nisan 2020 #2 Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ben bu dönüştürücüyü RX 570 ekran kartımda kullanıyorum tavsiye ederim. Hiç bir sorun yaşamadım.
Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ben bu dönüştürücüyü RX 570 ekran kartımda kullanıyorum tavsiye ederim. Hiç bir sorun yaşamadım.
Salih1091 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2018 Mesajlar 156 12 Nisan 2020 #3 Finestriker dedi: Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ben bu dönüştürücüyü RX 570 ekran kartımda kullanıyorum tavsiye ederim. Hiç bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dönüşünüz için. Herhangi bi aşırı ısınma veya kabloda da sıkıntı yoktur değil mi ?
Finestriker dedi: Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ben bu dönüştürücüyü RX 570 ekran kartımda kullanıyorum tavsiye ederim. Hiç bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dönüşünüz için. Herhangi bi aşırı ısınma veya kabloda da sıkıntı yoktur değil mi ?
Finestriker Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 Yer Amasya 12 Nisan 2020 #4 Salih1091 dedi: Teşekkür ederim dönüşünüz için. Herhangi bi aşırı ısınma veya kabloda da sıkıntı yoktur değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hiç yaşamadım alın gönül rahatlıyla. Fakat biraz hassas bu cihazlar elinizden felan düşürmeyin.
Salih1091 dedi: Teşekkür ederim dönüşünüz için. Herhangi bi aşırı ısınma veya kabloda da sıkıntı yoktur değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hiç yaşamadım alın gönül rahatlıyla. Fakat biraz hassas bu cihazlar elinizden felan düşürmeyin.