A antikrist Femtopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 Merhaba, elimde eski bir laptop var. Ventoy kullanarak Windows 7 yüklemeye çalışıyorum fakat yüklenmiyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023
Merhaba, elimde eski bir laptop var. Ventoy kullanarak Windows 7 yüklemeye çalışıyorum fakat yüklenmiyor. Yardımcı olur musunuz?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 7 Temmuz 2023 #2 Fotoğraf atma imkanınız var mı? Artı 0 Eksi
xHysion Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3470 | R7 240 4 GB | 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2023 #3 Yanlış bilgi Hocam Windows 7 desteği kesildi ondan olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2023 #4 xHysion dedi: Hocam Windows 7 desteği kesildi ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Alakası yok bu durum farklı. Artı 0 Eksi
xHysion dedi: Hocam Windows 7 desteği kesildi ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Alakası yok bu durum farklı.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 7 Temmuz 2023 #5 xHysion dedi: Hocam Windows 7 desteği kesildi ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Alakası yok daha dün Windows 7 formatladım PC'ye. Artı 0 Eksi
xHysion dedi: Hocam Windows 7 desteği kesildi ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Alakası yok daha dün Windows 7 formatladım PC'ye.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Temmuz 2023 #6 antikrist dedi: Merhaba, elimde eski bir laptop var. Ventoy kullanarak Windows 7 yüklemeye çalışıyorum fakat yüklenmiyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Rufus ile iso yazdırmayı deneyin. Biosunuz eskiyse MBR'yi yeni (uefi) ise GPT'yi seçerek kurun. Artı 0 Eksi
antikrist dedi: Merhaba, elimde eski bir laptop var. Ventoy kullanarak Windows 7 yüklemeye çalışıyorum fakat yüklenmiyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Rufus ile iso yazdırmayı deneyin. Biosunuz eskiyse MBR'yi yeni (uefi) ise GPT'yi seçerek kurun.
KS KS A antikrist Femtopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #7 Ekranın sol üstünde beyaz çizgi yanıp sönüyor ekranım bozuk olduğu için kırmızı gözüküyor. Artı 0 Eksi