Dizüstü bilgisayarda farklı şarj adaptörü kullanmak sorun olur mu?

Erdem37

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i7-4770 - intel hd graphics 4600 - rx 6400 4 gb Low profile -16gb ram 1600mhz - 480 gb ssd - 320 gb harddisk
Merhaba sevgili hocalarım, elimde ASUS eee PC 1001ha model bir bilgisayar var. Şarj aleti orijinal olduğunu düşünüyorum, internetteki gibi beyaz ve ASUS'un etiketi var ama adaptörün belli bir kısmı orijinal soket yerine sonradan eklenmiş. Siyah bir kablo devam ediyor, voltaj ölçünce 18.8v yazıyor ama dizüstünün etiketinin üzerinde 19v yazıyor. Orijinal adaptörü 19v 2.1 amper ,bunun yerine elimde HP marka 19.5v 3.3 amper olan farklı bir adaptör var bunu kullansam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kullanınca sıkıntı olabilir çünkü v ve amperi değişik

Bir de markalar kendi cihazına uygun adaptör kablo vs veriyor ve ucu uyursa bile biraz kullanınca sıkıntı çıkar diye düşünüyorum

Hocam cihazın pili bir de ölü olduğu için bilmiyorum kablodan mı gelen voltaj 1V az olduğundan mıdır 5-10 dakika ya da daha kısa süre açık kalıyor sonra bir anda kapanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…