Dizüstü Bilgisayarda İnternet Hızı

niermadeutusch

Hectopat
Merhabalar, Kablonet 50 mbps sınırsız internet paketim var. Daha öncesinde hep masaüstü bilgisayar kullandığım için ethernet kablosu ile bağlıyordum. Fakat dizüstü bilgisayar alınca WIFI'den bağlanıyorum. WIFI'den bağlanınca dizüstü bilgisayarıma 24 mbps indirme hızı geliyor. Fakat ethernet kablosunu dizüstü bilgisayara takınca 50'ye çıkıyor. Benim istediğim WIFI'den de 24 mbps kullanabilmek. Çünkü artık pek masanın üstünde sabit bir şekilde kullanmıyorum bilgisayarı. Wifi sinyal güçlendirici gibi bir şey alsam istediğimi yapabilir miyim? Yoksa dizüstü bilgisayarın WIFI alıcısının maksimum alabileceği değer bu olduğu için boşa kürek mi çekmiş olurum? Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Telefonumda hız testi yaptığımda 14 mbps alıyorum. Dizüstü bilgisayarda bir sıkıntı olduğunu pek tahmin etmiyorum. Daha yeni aldım. Aygıt yöneticisinin ekran görüntüsünü attım. Yani sorun modemde mi demek oluyor bu?

Dosya Ekleri

• 1583407336544.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 49
Modemim netMaster Uydunet Model No: CBW-383Z4
Yazılım güncellemesi yapılı olup olmadığı hakkında bir bilgim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…