Dizüstü bilgisayarda işlemci seçimi

janissary99

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 4 Çekirdekli AMD işlemcili bir dizüstü bilgisayar almayı planlıyorum, 2.el olarak buldum ve bütçem kısıtlı olduğu için başka seçeneğim yok. Sizlere sorum şöyle ;
yıllardır AMD işlemcilerde ısınma sorunu olduğuna dair söylentiler gerek internette gerek bilgisayarcılarda çokça mevcut, bu iddialar doğru mudur?
(İşlemcinin modeli hakkında bir bilgim yok ne yazık ki yalnızca 4 çekirdekli olduğunu biliyorum, bilgisayar 1-2 yıllık )

Sınava hazırlanacağım için pek oyun oynamayı düşünmüyorum ama ara sıra oyun oynamak isterim. 1 GB harici ekran kartı olduğunu söyledi tek endişem AMD işlemcilerin ısınma iddiaları..

AMD`de genelde ısınma problemleri görülüyor. İyi bir işlemci almak en iyi çözümdür.

Son düzenleme:
Modeli öğrenirsen yaydığı ısı miktarı AMD sitesinde belirtilir ama bu tek başına yeterli değil. A firması iyi bir soğutma sistemiyle sana sıkıntı yaşatmazken, B firmasında o kadar şanslı olmayabilirsin. Yani ürün marka ve modeli üzerinden araştırma yapıp kararını ver.

Forumların ikinci el bölümlerinde ticari sitelerden daha uygun fiyatlara ürünler bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…