Lousee Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #1 Dizüstü bilgisayarımda, MSI Afterburner uygulamasında fanlar gözükmüyor. Acaba dizüstü bilgisayarlarda fan oluyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2022
Dizüstü bilgisayarımda, MSI Afterburner uygulamasında fanlar gözükmüyor. Acaba dizüstü bilgisayarlarda fan oluyor mu?
Kratosun Veliahtı Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 905 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #2 Lousee dedi: Dizüstü bilgisayarımda, MSI Afterburner uygulamasında fanlar gözükmüyor. Acaba dizüstü bilgisayarlarda fan oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Diz üstünde gözükmüyor galiba bende de yok yoksa pcde fan var Artı 0 Eksi
Lousee dedi: Dizüstü bilgisayarımda, MSI Afterburner uygulamasında fanlar gözükmüyor. Acaba dizüstü bilgisayarlarda fan oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Diz üstünde gözükmüyor galiba bende de yok yoksa pcde fan var
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.061 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #3 Bende de aynı şekilde gözükmüyor sanırsam eski sisteme sahip iseniz MSI Afterburner görmüyor fanlarınızı ( benim tahiminim böyle ) Artı 0 Eksi
Bende de aynı şekilde gözükmüyor sanırsam eski sisteme sahip iseniz MSI Afterburner görmüyor fanlarınızı ( benim tahiminim böyle )
KS KS Lousee Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #4 ŞenolGüneş dedi: Bende de aynı şekilde gözükmüyor sanırsam eski sisteme sahip iseniz MSI Afterburner görmüyor fanlarınızı ( benim tahiminim böyle ) Genişletmek için tıkla... aslında çok eski diyemeyiz 2020 kasımda almıştım fakat bilgisayarın piyasaya sürülüş tarihini bilmiyorum Artı 0 Eksi
ŞenolGüneş dedi: Bende de aynı şekilde gözükmüyor sanırsam eski sisteme sahip iseniz MSI Afterburner görmüyor fanlarınızı ( benim tahiminim böyle ) Genişletmek için tıkla... aslında çok eski diyemeyiz 2020 kasımda almıştım fakat bilgisayarın piyasaya sürülüş tarihini bilmiyorum
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.061 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #5 Lousee dedi: Aslında çok eski diyemeyiz 2020 Kasım'da almıştım fakat bilgisayarın piyasaya sürülüş tarihini bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam 2. el mi aldın? Artı 0 Eksi
Lousee dedi: Aslında çok eski diyemeyiz 2020 Kasım'da almıştım fakat bilgisayarın piyasaya sürülüş tarihini bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam 2. el mi aldın?