Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.332 Çözümler 30 7 Eylül 2020 #1 Laptop açıkken içinden "tak, tuk, bip" tarzı sesler geliyor 15-20 saniyede bir oluyor. Sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?
Laptop açıkken içinden "tak, tuk, bip" tarzı sesler geliyor 15-20 saniyede bir oluyor. Sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 7 Eylül 2020 #2 Diskten geliyor olabilir mi?
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.332 Çözümler 30 7 Eylül 2020 #3 Bilmiyorum. Bunu nasıl anlarım ? Şu anda sesler kesildi, fakat oyun oynarken aniden sesler çoğalıyor ekran takılma yapıyor. UBerk dedi: Diskten geliyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla...
Bilmiyorum. Bunu nasıl anlarım ? Şu anda sesler kesildi, fakat oyun oynarken aniden sesler çoğalıyor ekran takılma yapıyor. UBerk dedi: Diskten geliyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla...
iambmys9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2.463 Makaleler 3 Çözümler 24 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 | Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 7 Eylül 2020 #4 Agah gibi dedi: Bilmiyorum. Bunu nasıl anlarım ? Şu anda sesler kesildi, fakat oyun oynarken aniden sesler çoğalıyor ekran takılma yapıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi bu durumda büyük ihtimal diskten geliyor. Oyun oynarken sisteminiz diskten yüksek seviyelerde okuma yazma işlemi yaptığı için.
Agah gibi dedi: Bilmiyorum. Bunu nasıl anlarım ? Şu anda sesler kesildi, fakat oyun oynarken aniden sesler çoğalıyor ekran takılma yapıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi bu durumda büyük ihtimal diskten geliyor. Oyun oynarken sisteminiz diskten yüksek seviyelerde okuma yazma işlemi yaptığı için.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.332 Çözümler 30 7 Eylül 2020 #5 iambmys9 dedi: Arkadaşın dediği gibi bu durumda büyük ihtimal diskten geliyor. Oyun oynarken sisteminiz diskten yüksek seviyelerde okuma yazma işlemi yaptığı için. Genişletmek için tıkla... Laptop uyku modunda iken de böyle yaptı. Nasıl çözebilirim ?
iambmys9 dedi: Arkadaşın dediği gibi bu durumda büyük ihtimal diskten geliyor. Oyun oynarken sisteminiz diskten yüksek seviyelerde okuma yazma işlemi yaptığı için. Genişletmek için tıkla... Laptop uyku modunda iken de böyle yaptı. Nasıl çözebilirim ?