Dizüstü Bilgisayarı Açılmayacak Hale Getirme

Enesxdd

Megapat
Evet arkadaşlar, kardeşim 4. sınıfa başladı bu sene. 4. sınıfa başlaması ile derslerinde ağırlık olacağını düşünüyorum fakat bir arkadaşı ile sürekli dizüstü bilgisayarımdan oyun oynuyorlar. Ben bu bilgisayara ne yapabilirim? Şöyle formatlık duruma getirmem lazım. Düğmesine tıkladığında açılmayacak bir hale falan gelmesi lazım veyahut açtığından 10 dakika sonra kapanması lazım. Fiş çekme gibi şeyleri yemez diye düşünüyorum. Bilgisayara da zarar vermeden bu işi nasıl hallederim?

Evet arkadaşlar, kardeşim 4. sınıfa başladı bu sene. 4. sınıfa başlaması ile derslerinde ağırlık olacağını düşünüyorum fakat bir arkadaşı ile sürekli dizüstü bilgisayarımdan oyun oynuyorlar. Ben bu bilgisayara ne yapabilirim? Şöyle formatlık duruma getirmem lazım. Düğmesine tıkladığında açılmayacak bir hale falan gelmesi lazım veyahut açtığından 10 dakika sonra kapanması lazım. Fiş çekme gibi şeyleri yemez diye düşünüyorum. Bilgisayara da zarar vermeden bu işi nasıl hallederim?
USB'ye Windows'u rufus ile yazdır sonra tüm diski sil.

Öneriler için teşekkürler. Ekran kartı sürücüsünü kaldırmam çok işe yaramayacak oynadıkları oyunlar internet siteleri üzerinden flash oyunlar,kasacağını hiç zannetmiyorum. Bilgisayar açıldığında şifre yeri görürse yine çakar olayı, harddiski çıkarmak iyi bir fikir olabilir aslında, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı