Dizüstü bilgisayarı devamlı uyku modunda tutmak zararlı mı?

Evil Belief

Kilopat
Makaleler
4
Sistemimde şu konuda bahsettiğim ve ne yaparsam yapayım çözemediğim bir sorun var. Sıfırdan her aç-kapat yapışımda mavi ekrana düşüyorum.
Ben de artık sürekli uyku modunda tutmaya karar verdim çünkü uyanırken hiçbir sorun çıkmıyor.

Bu şekilde kullanmak zararlı mı? MacBook'ların çalışma mantığı hep böyle diye biliyorum ama Windows için durum nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimde şu konuda bahsettiğim ve ne yaparsam yapayım çözemediğim bir sorun var. Sıfırdan her aç-kapat yapışımda mavi ekrana düşüyorum.
Ben de artık sürekli uyku modunda tutmaya karar verdim çünkü uyanırken hiçbir sorun çıkmıyor.

Bu şekilde kullanmak zararlı mı? MacBook'ların çalışma mantığı hep böyle diye biliyorum ama Windows için durum nedir?
Bir sorun çıkmaz o durumda. Bende bazen bırakıyorum.

fazla uyku modunda kalırsa bellek sıkışabilir bi kaç günde kapatıp açaman iyi olcaktır ama mavi ekran sorunu yinde çözmenini öneririm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı