Brosfer Megapat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 79 Yer Varşova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 5 Ekim 2013 #1 Arkadaşlar dizüstü bilgisayarıma ev için harici ekran almak istiyorum sizce gereksiz mi olur yoksa gerekli mi ? Bana yararı veya zararı nelerdir ?
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarıma ev için harici ekran almak istiyorum sizce gereksiz mi olur yoksa gerekli mi ? Bana yararı veya zararı nelerdir ?
huseyingezer22 Hectopat Katılım 22 Eylül 2013 Mesajlar 85 Yer Edirne Daha fazla Meslek Endüstri Müh. Öğrencisi 5 Ekim 2013 #2 Dizüstü bilgisayarının markasını yazarsan daha iyi şekilde yardımcı olacağımı düşünüyorum.Birde Ekran kartının markası nedir ?
Dizüstü bilgisayarının markasını yazarsan daha iyi şekilde yardımcı olacağımı düşünüyorum.Birde Ekran kartının markası nedir ?
Brosfer Megapat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 79 Yer Varşova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 6 Ekim 2013 #3 huseyingezer22 dedi: Dizüstü bilgisayarının markasını yazarsan daha iyi şekilde yardımcı olacağımı düşünüyorum.Birde Ekran kartının markası nedir ? Genişletmek için tıkla... N550JV kullaniyorum. Geforce 750m var.
huseyingezer22 dedi: Dizüstü bilgisayarının markasını yazarsan daha iyi şekilde yardımcı olacağımı düşünüyorum.Birde Ekran kartının markası nedir ? Genişletmek için tıkla... N550JV kullaniyorum. Geforce 750m var.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 6 Ekim 2013 #4 Sana kalmış. Monitörün boyutu yetmiyorsa, film izlemek ya da çift ekranla daha verimli çalışmak istiyorsan olabilir.
Sana kalmış. Monitörün boyutu yetmiyorsa, film izlemek ya da çift ekranla daha verimli çalışmak istiyorsan olabilir.