Enesmaxhp2007 Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Çözümler 1 3 Eylül 2024 #1 Belim așıri ağrıdıgı için PC'yi yatağa bağladim. Herhangi bir zarari olur mu?
H HyperWhite35 Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 Fotoğraf varsa atabilir misiniz?
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 14 3 Eylül 2024 #3 Enesmaxhp2007 dedi: Belim așıri ağrıdıgı için PC'yi yatağa bağladim. Herhangi bir zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Laptopu zeminde kullanmak daha fazla ısındırır soğutucu üstünde olması daha iyi bence koltuğunuzu değiştirin.
Enesmaxhp2007 dedi: Belim așıri ağrıdıgı için PC'yi yatağa bağladim. Herhangi bir zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Laptopu zeminde kullanmak daha fazla ısındırır soğutucu üstünde olması daha iyi bence koltuğunuzu değiştirin.
okto30 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 Enesmaxhp2007 dedi: Belim așıri ağrıdıgı için PC'yi yatağa bağladim. Herhangi bir zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Leptopun avantajlarından biride bu zaten masaüstü PC'ye göre neden bir zararı olsun ki hocam amacı bu değil mi zaten isteğiniz yerde kullanmak
Enesmaxhp2007 dedi: Belim așıri ağrıdıgı için PC'yi yatağa bağladim. Herhangi bir zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Leptopun avantajlarından biride bu zaten masaüstü PC'ye göre neden bir zararı olsun ki hocam amacı bu değil mi zaten isteğiniz yerde kullanmak
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.335 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 3 Eylül 2024 #5 Enesmaxhp2007 dedi: Belim așıri ağrıdıgı için PC'yi yatağa bağladim. Herhangi bir zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt zarari yok ama uzun sure kullanirsaniz (bırkac ay) icerisinde cok fazla toz birikir ve isinma yasanabilir.
Enesmaxhp2007 dedi: Belim așıri ağrıdıgı için PC'yi yatağa bağladim. Herhangi bir zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt zarari yok ama uzun sure kullanirsaniz (bırkac ay) icerisinde cok fazla toz birikir ve isinma yasanabilir.
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #6 Enesmaxhp2007 dedi: Belim așıri ağrıdıgı için PC'yi yatağa bağladim. Herhangi bir zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Alt kısmındaki fanların hava giriş ve çıkışları kapanmadığı veya kısmen kapanmadığı sürece isterseniz tepetakla kullanın bir sorun teşkil etmez. Fakat hava kanalları kapatılır ise laptopa yük bindiremezsiniz.
Enesmaxhp2007 dedi: Belim așıri ağrıdıgı için PC'yi yatağa bağladim. Herhangi bir zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Alt kısmındaki fanların hava giriş ve çıkışları kapanmadığı veya kısmen kapanmadığı sürece isterseniz tepetakla kullanın bir sorun teşkil etmez. Fakat hava kanalları kapatılır ise laptopa yük bindiremezsiniz.