A Anıl Sezer Ziyaretçi 24 Temmuz 2013 #11 Kendiniz yaparsanız garantiden çıkabilir. Benim dizüstü bilgisayarım da 82 dereceyi görmüşlüğüm var. Belki daha yükseğini de gördü ama ben oyunda olduğum için fark etmedim. Bilgisayarımda da 12 oyun var. 8.-9. ayı.
Kendiniz yaparsanız garantiden çıkabilir. Benim dizüstü bilgisayarım da 82 dereceyi görmüşlüğüm var. Belki daha yükseğini de gördü ama ben oyunda olduğum için fark etmedim. Bilgisayarımda da 12 oyun var. 8.-9. ayı.
mistunder Megapat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 88 24 Temmuz 2013 #12 Elektrik süpürgesini mazgallara tut işe yaradığını fark edeceksin.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 24 Temmuz 2013 #13 mistunder dedi: Elektrik süpürgesini mazgallara tut işe yaradığını fark edeceksin. Genişletmek için tıkla... Dikkat edilmesi gerekli. Parçalara zarar verebilirsiniz. Woltajı düşük olmalı. Parçalar yerinden oynayabilir.
mistunder dedi: Elektrik süpürgesini mazgallara tut işe yaradığını fark edeceksin. Genişletmek için tıkla... Dikkat edilmesi gerekli. Parçalara zarar verebilirsiniz. Woltajı düşük olmalı. Parçalar yerinden oynayabilir.