E EgeBatur Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 260 Çözümler 2 24 Nisan 2020 #1 Buradan ne kadar RAM desteklendiğine bakılıyormuş baktım ama anlamadım yardım eder misiniz daha ne kadar RAM takabilirim?
Buradan ne kadar RAM desteklendiğine bakılıyormuş baktım ama anlamadım yardım eder misiniz daha ne kadar RAM takabilirim?
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 24 Nisan 2020 #2 EgeBatur dedi: Buradan ne kadar RAM desteklendiğine bakılıyormuş baktım ama anlamadım yardım eder misiniz daha ne kadar RAM takabilirim? Eki Görüntüle 544497 Genişletmek için tıkla... DDR kaç?
EgeBatur dedi: Buradan ne kadar RAM desteklendiğine bakılıyormuş baktım ama anlamadım yardım eder misiniz daha ne kadar RAM takabilirim? Eki Görüntüle 544497 Genişletmek için tıkla... DDR kaç?
E EgeBatur Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 260 Çözümler 2 24 Nisan 2020 #3 BeastBlood dedi: DDR kaç? Genişletmek için tıkla... cpu zden baktığımda ddr 4 yazıyor hatta ss atayım
BeastBlood dedi: DDR kaç? Genişletmek için tıkla... cpu zden baktığımda ddr 4 yazıyor hatta ss atayım
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 24 Nisan 2020 #4 EgeBatur dedi: Buradan ne kadar RAM desteklendiğine bakılıyormuş baktım ama anlamadım yardım eder misiniz daha ne kadar RAM takabilirim? Eki Görüntüle 544497 Genişletmek için tıkla... Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da! m.trendyol.com . DDR 4 SE bunu öneririm 8 GB raminiz olur.
EgeBatur dedi: Buradan ne kadar RAM desteklendiğine bakılıyormuş baktım ama anlamadım yardım eder misiniz daha ne kadar RAM takabilirim? Eki Görüntüle 544497 Genişletmek için tıkla... Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da! m.trendyol.com . DDR 4 SE bunu öneririm 8 GB raminiz olur.
xXHaKaNXx Decapat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 25 24 Nisan 2020 #5 Eğer ne kadar kullanılabilir "RAM" olduğunu soruyorsanız "Bu bilgisayar-sağ tık-özellikler" orada yüklü bellek (RAM) yazıyor.
Eğer ne kadar kullanılabilir "RAM" olduğunu soruyorsanız "Bu bilgisayar-sağ tık-özellikler" orada yüklü bellek (RAM) yazıyor.
E EgeBatur Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 260 Çözümler 2 24 Nisan 2020 #6 BeastBlood dedi: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da! m.trendyol.com . DDR 4 SE bunu öneririm 8 GB raminiz olur. Genişletmek için tıkla... sıkıntı çıkmaz yani teşekür ederim xXHaKaNXx dedi: Eğer ne kadar kullanılabilir "RAM" olduğunu soruyorsanız "Bu bilgisayar-sağ tık-özellikler" orada yüklü bellek (RAM) yazıyor. Genişletmek için tıkla... yeni ram takacağım da 8gb yapmak istiyorum uygun bişey var mı diye sormuştum yine de teşekkür ederim
BeastBlood dedi: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da! m.trendyol.com . DDR 4 SE bunu öneririm 8 GB raminiz olur. Genişletmek için tıkla... sıkıntı çıkmaz yani teşekür ederim xXHaKaNXx dedi: Eğer ne kadar kullanılabilir "RAM" olduğunu soruyorsanız "Bu bilgisayar-sağ tık-özellikler" orada yüklü bellek (RAM) yazıyor. Genişletmek için tıkla... yeni ram takacağım da 8gb yapmak istiyorum uygun bişey var mı diye sormuştum yine de teşekkür ederim
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 24 Nisan 2020 #7 EgeBatur dedi: Sıkıntı çıkmaz yani teşekür ederim. Genişletmek için tıkla... Yok cıkmaz sıkıntı.
Windows 7 Kullanıcısı Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 929 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2020 #8 İşlemcinize bağlı 8x2 takın fazla bilgim yok ram konusunda arkadaşlarda cevaplar
E EgeBatur Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 260 Çözümler 2 25 Nisan 2020 #9 Windows 7 Kullanıcısı dedi: İşlemcinize bağlı 8x2 takın fazla bilgim yok RAM konusunda arkadaşlarda cevaplar. Genişletmek için tıkla... 8x2 derken 2 tane 8 GB RAM'den mi bahsediyorsunuz? p BeastBlood dedi: Yok cıkmaz sıkıntı. Genişletmek için tıkla... peki 4 gb bir tane daha almak yerine mevcut 4gb yerine 2 tane 8gb takılabilir mi? O yüzden sormuştum ne kadar destekler diye.
Windows 7 Kullanıcısı dedi: İşlemcinize bağlı 8x2 takın fazla bilgim yok RAM konusunda arkadaşlarda cevaplar. Genişletmek için tıkla... 8x2 derken 2 tane 8 GB RAM'den mi bahsediyorsunuz? p BeastBlood dedi: Yok cıkmaz sıkıntı. Genişletmek için tıkla... peki 4 gb bir tane daha almak yerine mevcut 4gb yerine 2 tane 8gb takılabilir mi? O yüzden sormuştum ne kadar destekler diye.