Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 21 Kasım 2021 #1 Merhaba bildiğiniz gibi DroidCam adlı program sayesinde telefondaki kamerayı bilgisayara webcam olarak aktarabiliyorduk, Ben bunu bilgisayardan bilgisayara yapmak istiyorum mümkün mü böyle bir şey? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2021
Merhaba bildiğiniz gibi DroidCam adlı program sayesinde telefondaki kamerayı bilgisayara webcam olarak aktarabiliyorduk, Ben bunu bilgisayardan bilgisayara yapmak istiyorum mümkün mü böyle bir şey?
ust_sel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.005 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Ankara 21 Kasım 2021 #2 Denemedim ama Youtube'da bir video var (İngilizce). İki cihazda da OBS kullanılarak yapılıyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Denemedim ama Youtube'da bir video var (İngilizce). İki cihazda da OBS kullanılarak yapılıyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 21 Kasım 2021 #3 ust_sel dedi: Denemedim ama YouTube'da bir video var (İngilizce). İki cihazda da OBS kullanılarak yapılıyor: Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deniyorum.
ust_sel dedi: Denemedim ama YouTube'da bir video var (İngilizce). İki cihazda da OBS kullanılarak yapılıyor: Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deniyorum.