Dizüstü bilgisayarımı kendim temizlemeli miyim?

Emre_2000

Hectopat
Merhaba,2.5 yıl önce Monster Notebook aldım hiç sorun yaşamamama rağmen artık temizliğinin yapılması gerekiyor. Monster'ın bakım servisi çok övülüyor ama ben Isparta da yaşıyorum kargo sürecinde zarar görür veya garantisi bittiği için bilmediğim bir hasar sonucu para istenir diye korktuğumdan servise göndermeye çekiniyorum. Daha önce hiç bilgisayarın kasasını açmadım veya temizlik yapmadım bir termal macun alıp videolara bakarak bu işe girişsem risk almış olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasasını açarsan garanti dışı kalır. Bence bakıma gönder onlar yaparlar en güzel şekilde. Kendin yapacaksan Youtube üzerinden izleyip yapmanı tavsiye ederim.

Ben daha önce termal macun yenilemiştim zamanla aşina oluyorsun içine ama bakıma yolla iş garanti olsun bence garanti bitene kadar açma.

Monster'a kargolaman daha mantıklı olur. Çok uzun süredir Monster kullanıyorum ne kargolarken bir problem yaşadım ne de bakıma yolladığımda ek bir masraf vs. aldım. Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum fakat kargo sürecini beklemek istemezseniz sadece ısınmasından dolayı şikayetçiyseniz YouTube'da istemediğin kadar termal macun kullanımı videosu var dikkatli bir şekilde yaptığın sürece bir problem yaşamazsın. Yine de kendi servisine göndermek ilk tercihin olmalı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı