Minemoysre Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 326 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar bilgisayarımın fanına saç kurutma makinası ile birazcık tozunu aldırdım ve kapağını taktım. Şimdi ise güç tuşu yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve fandan ses gelmiyor. HDD 5sn kadar dönüyor ve duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2014
Arkadaşlar bilgisayarımın fanına saç kurutma makinası ile birazcık tozunu aldırdım ve kapağını taktım. Şimdi ise güç tuşu yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve fandan ses gelmiyor. HDD 5sn kadar dönüyor ve duruyor.
ahmetK. Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 98 Yer Antalya / Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2014 #2 saç kurutma makinasının sıcak havasıyla yapmadın dimi bunu birazcık tozunu aldırıyım derken fön çekmedin inşallah makineye
saç kurutma makinasının sıcak havasıyla yapmadın dimi bunu birazcık tozunu aldırıyım derken fön çekmedin inşallah makineye
Minemoysre Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 326 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2014 #3 Hayır tabikide sadece hava üfleme modu ile yaptım ve sorunumu çözdüm ram ve hdd yi söküp tekrar taktım sorunsuz çalışıyor.
Hayır tabikide sadece hava üfleme modu ile yaptım ve sorunumu çözdüm ram ve hdd yi söküp tekrar taktım sorunsuz çalışıyor.