fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #1 Merhabalar. Dizüstü bilgisayarımı nasıl istediğim çözünürlüğe alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2020
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 20 Eylül 2020 #2 Masaüstünde Sağ tuş > Görüntü Ayarları > Ekran Çözünürlüğü yolunu izleyerek. Özel çözünürlükten bahsediyorsanız marka/model bilgisi paylaşın.
Masaüstünde Sağ tuş > Görüntü Ayarları > Ekran Çözünürlüğü yolunu izleyerek. Özel çözünürlükten bahsediyorsanız marka/model bilgisi paylaşın.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #3 Packerdbell TE69-HW. ViooYa dedi: Masaüstünde sağ tuş > görüntü ayarları > ekran çözünürlüğü yolunu izleyerek. Özel çözünürlükten bahsediyorsanız marka/model bilgisi paylaşın. Genişletmek için tıkla... Packerdbell TE69-HW.
Packerdbell TE69-HW. ViooYa dedi: Masaüstünde sağ tuş > görüntü ayarları > ekran çözünürlüğü yolunu izleyerek. Özel çözünürlükten bahsediyorsanız marka/model bilgisi paylaşın. Genişletmek için tıkla... Packerdbell TE69-HW.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 21 Eylül 2020 #4 Masaüstünde sağ tuş > Radeon Ayarları'na tıklayıp Açılan sekmede Ekran sekmesine geldiğinizde orada özel çözünürlük ekleme seçeneği yok mu? Veya İntel Grafik denetim masası'na girdiğinizde yine Ekran sekmesinde özel çözünürlük ekleyebiliyor olmanız lazım bir kontrol edin. Buraya da bir göz atın yardımcı olabilir.
Masaüstünde sağ tuş > Radeon Ayarları'na tıklayıp Açılan sekmede Ekran sekmesine geldiğinizde orada özel çözünürlük ekleme seçeneği yok mu? Veya İntel Grafik denetim masası'na girdiğinizde yine Ekran sekmesinde özel çözünürlük ekleyebiliyor olmanız lazım bir kontrol edin. Buraya da bir göz atın yardımcı olabilir.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #5 ViooYa dedi: Masaüstünde sağ tuş > Radeon ayarları'na tıklayıp açılan sekmede ekran sekmesine geldiğinizde orada özel çözünürlük ekleme seçeneği yok mu? Veya Intel grafik denetim masası'na girdiğinizde yine ekran sekmesinde özel çözünürlük ekleyebiliyor olmanız lazım bir kontrol edin. Buraya da bir göz atın yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben bunu laptopın monutöründen yaptım laptop a kendi monutörümü bağlasam düzelir mi?
ViooYa dedi: Masaüstünde sağ tuş > Radeon ayarları'na tıklayıp açılan sekmede ekran sekmesine geldiğinizde orada özel çözünürlük ekleme seçeneği yok mu? Veya Intel grafik denetim masası'na girdiğinizde yine ekran sekmesinde özel çözünürlük ekleyebiliyor olmanız lazım bir kontrol edin. Buraya da bir göz atın yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben bunu laptopın monutöründen yaptım laptop a kendi monutörümü bağlasam düzelir mi?