Duman_23 Picopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 Bilgisayarda fan temizliğini yaptırmış olmama rağmen fandan çok ekranın alt çerçevesi ısınıyor.
Baris996 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 149 Çözümler 6 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2021 #2 Isınması çok normal ben masaüstü kullanıyorum benimde monitörüm ısınıyor ekrana görüntü verdiği için ısınıyor merak etme.
Isınması çok normal ben masaüstü kullanıyorum benimde monitörüm ısınıyor ekrana görüntü verdiği için ısınıyor merak etme.
Duman_23 Picopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #3 Baris996 dedi: Isınması çok normal ben masaüstü kullanıyorum benim de monitörüm ısınıyor ekrana görüntü verdiği için ısınıyor merak etme. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Nasıl önleyebilirim bir bilginiz var mı?
Baris996 dedi: Isınması çok normal ben masaüstü kullanıyorum benim de monitörüm ısınıyor ekrana görüntü verdiği için ısınıyor merak etme. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Nasıl önleyebilirim bir bilginiz var mı?
Baris996 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 149 Çözümler 6 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2021 #4 Duman_23 dedi: Teşekkür ederim hocam. Nasıl önleyebilirim bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran çalışacağı için doğal olarak ısınacaktır. Isınmasını istemiyorsanız bir tane masa fanını ekrana üfleyecek şekilde çalıştırın.
Duman_23 dedi: Teşekkür ederim hocam. Nasıl önleyebilirim bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran çalışacağı için doğal olarak ısınacaktır. Isınmasını istemiyorsanız bir tane masa fanını ekrana üfleyecek şekilde çalıştırın.
Duman_23 Picopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #5 Baris996 dedi: Ekran çalışacağı için doğal olarak ısınacaktır. Isınmasını istemiyorsanız bir tane masa fanını ekrana üfleyecek şekilde çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Baris996 dedi: Ekran çalışacağı için doğal olarak ısınacaktır. Isınmasını istemiyorsanız bir tane masa fanını ekrana üfleyecek şekilde çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.