Dizüstü bilgisayarın ekranını nasıl karartılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD 5600X işlemci
Corsair vengeance pro 2x8 16 GB ram
Corsair 650w powersupply
Corsair H100 sıvı soğutma
MSI B450 tomahawk Max anakart
500GB XPG M2 pro ram
Gigabyte 3050 8gb gram triforce 3 fanlı ekran kartı
Gamepower warcry 6 fanlı kasa
1 TB HDD
Başlıkta dediğim gibi Windows 11 bilgisayarımda Steam'den oyun indiriyorum ve ekranı kapatmak istiyorum ama indirme işlemininde arkada devam etmesini istiyorum. Bunu nasıl yaparım?

Ben kilit ekranını siyah bir duvar kağıdı yapıp Windows tuşu + L ile ekranı kilitliyorum bir de parlaklığı en düşüğe çekiyorum sadece saatteki beyaz ışıklar ışık veriyor, bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Denetim masası》donanım ve ses 》güç seçenekleri 》kapak kapatıldığında...》prizde ve pilde hiçbir şey yapma》aktif güç seçeneklerinden uyku zamanını pilde ve prizde hiçbir zaman yap. Kapağı kapa keyfine bak.

Laptop kapağını kapatmakla ilgili bir isteğin yok ve kapağı kapattığında çoğu durumda ısınmayı artırırsın. Sanıyorum ki indirme yaparken ekranın ışığından rahatsız oluyorsun. Bu program ile kapatabilirsin.

Nasıl çalışıyor? Anlayamadım.

Nasıl çalışıyor? Anlayamadım.
Attığım linkten programı indirdikten sonra içerisindeki .exe uzantılı dosyayı çalıştırdığınızda ekran kapanacaktır.

Windows 11, çalışmıyor.
Hiç beklemiyordum. Windows 10'da çalışıyor. Bir de bunu deneyin:

Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayıp yeni-kısayol oluşturup, öğenin konumu kısmına:

C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\powershell.exe -Command "(Add-Type '[DllImport(\"user32.dll\")]public static extern int SendMessage(int hWnd,int hMsg,int wParam,int lParam); ' -Name a -Pas)::SendMessage(-1,0x0112,0xF170,2)"

Yazıp, ad yazma ekranında da istediğiniz adı yazarsanız kendi ekran kapatma uygulamanızı yapmış olursunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…