Şimdi bilgisayar güç tuşuna basınca açılıyor mu açılmıyor mu? Tam olarak neyden müzdaripsiniz?Ne olur yardım edin laptopumu açıyorum tamamen kapalı ve klavye çalışmıyor, galiba kitlendi. Klavyeyi nasıl açacağım?
Ne olur yardım edin laptopumu açıyorum tamamen kapalı ve klavye çalışmıyor, galiba kilitlendi. Klavyeyi nasıl açacağım?
Açamıyorum olcak yanlış yazmisimŞimdi bilgisayar güç tuşuna basınca açılıyor mu açılmıyor mu? Tam olarak neyden müzdaripsiniz?
Nerden yukliyebilrim?Pek açıklayamamışsınız neden ve nasıl olduğunu. Video falan yükleme şansınız var mı?
Telefondan açarken çekip, buraya yükleyebilirsinizAçamıyorum olcak yanlış yazmisim
Nerden yukliyebilrim?
Telefondan açarken çekip, buraya yükleyebilirsiniz
İçini açmak istemiyorum kral başka yolu yokmuHiç tepki yok gördüğüm kadarıyla, kısa devre ile açmayı deneyin derim Youtube yapılış videosu
Şarj aldığına eminseniz ve hiç tepki vermiyorsa başka çözüm gelmedi aklıma isterseniz bilgisayarcıya götürün kendiniz yapmaktan çekiniyorsanız.İçini açmak istemiyorum kral başka yolu yokmu
Kral içini acarım açmasınada arkadan açılıyorŞarj aldığına eminseniz ve hiç tepki vermiyorsa başka çözüm gelmedi aklıma isterseniz bilgisayarcıya götürün kendiniz yapmaktan çekiniyorsanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.