kirpimen Femtopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Ne olur yardım edin laptopumu açıyorum tamamen kapalı ve klavye çalışmıyor, galiba kitlendi. Klavyeyi nasıl açacağım?
Ne olur yardım edin laptopumu açıyorum tamamen kapalı ve klavye çalışmıyor, galiba kitlendi. Klavyeyi nasıl açacağım?
Temsa Hectopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 1.224 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Adana, Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar T5 V23.1.2 15,6 FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat Led Ekran 32 GB (2x16) DDR5 1.1V 4800MHZ SODIMM Nvidia Geforce RTX 4060 Max Performance 8GB GDRR6 128-BİT DX12 1TB Samsung PM9A1 M2 SSD (Okuma: 7000MB/s, Yazma: 5100 MB/s) Intel Raptor Lake Core i5-13500HX 14C/20T; 24MB 3.50 GHZ, Max 4.70 GHZ 55W Cinsiyet Erkek Meslek 3D Modelleme, Oyun Geliştiricisi, YouTuber... 3 Ocak 2025 #2 kirpimen dedi: Ne olur yardım edin laptopumu açıyorum tamamen kapalı ve klavye çalışmıyor, galiba kitlendi. Klavyeyi nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Şimdi bilgisayar güç tuşuna basınca açılıyor mu açılmıyor mu? Tam olarak neyden müzdaripsiniz? Artı 0 Eksi
kirpimen dedi: Ne olur yardım edin laptopumu açıyorum tamamen kapalı ve klavye çalışmıyor, galiba kitlendi. Klavyeyi nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Şimdi bilgisayar güç tuşuna basınca açılıyor mu açılmıyor mu? Tam olarak neyden müzdaripsiniz?
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 697 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #3 kirpimen dedi: Ne olur yardım edin laptopumu açıyorum tamamen kapalı ve klavye çalışmıyor, galiba kilitlendi. Klavyeyi nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Pek açıklayamamışsınız neden ve nasıl olduğunu. Video falan yükleme şansınız var mı? Artı 0 Eksi
kirpimen dedi: Ne olur yardım edin laptopumu açıyorum tamamen kapalı ve klavye çalışmıyor, galiba kilitlendi. Klavyeyi nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Pek açıklayamamışsınız neden ve nasıl olduğunu. Video falan yükleme şansınız var mı?
KS KS kirpimen Femtopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #4 Temsa dedi: Şimdi bilgisayar güç tuşuna basınca açılıyor mu açılmıyor mu? Tam olarak neyden müzdaripsiniz? Genişletmek için tıkla... Açamıyorum olcak yanlış yazmisim al_ph dedi: Pek açıklayamamışsınız neden ve nasıl olduğunu. Video falan yükleme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Nerden yukliyebilrim? Artı 0 Eksi
Temsa dedi: Şimdi bilgisayar güç tuşuna basınca açılıyor mu açılmıyor mu? Tam olarak neyden müzdaripsiniz? Genişletmek için tıkla... Açamıyorum olcak yanlış yazmisim al_ph dedi: Pek açıklayamamışsınız neden ve nasıl olduğunu. Video falan yükleme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Nerden yukliyebilrim?
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 697 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #5 kirpimen dedi: Açamıyorum olcak yanlış yazmisim Nerden yukliyebilrim? Genişletmek için tıkla... Telefondan açarken çekip, buraya yükleyebilirsiniz Artı 0 Eksi
kirpimen dedi: Açamıyorum olcak yanlış yazmisim Nerden yukliyebilrim? Genişletmek için tıkla... Telefondan açarken çekip, buraya yükleyebilirsiniz
KS KS kirpimen Femtopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #6 al_ph dedi: Telefondan açarken çekip, buraya yükleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
al_ph dedi: Telefondan açarken çekip, buraya yükleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 697 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #7 Hiç tepki yok gördüğüm kadarıyla, kısa devre ile açmayı deneyin derim Youtube yapılış videosu Artı 0 Eksi
KS KS kirpimen Femtopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #8 al_ph dedi: Hiç tepki yok gördüğüm kadarıyla, kısa devre ile açmayı deneyin derim Youtube yapılış videosu Genişletmek için tıkla... İçini açmak istemiyorum kral başka yolu yokmu Artı 0 Eksi
al_ph dedi: Hiç tepki yok gördüğüm kadarıyla, kısa devre ile açmayı deneyin derim Youtube yapılış videosu Genişletmek için tıkla... İçini açmak istemiyorum kral başka yolu yokmu
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 697 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #9 kirpimen dedi: İçini açmak istemiyorum kral başka yolu yokmu Genişletmek için tıkla... Şarj aldığına eminseniz ve hiç tepki vermiyorsa başka çözüm gelmedi aklıma isterseniz bilgisayarcıya götürün kendiniz yapmaktan çekiniyorsanız. Artı 0 Eksi
kirpimen dedi: İçini açmak istemiyorum kral başka yolu yokmu Genişletmek için tıkla... Şarj aldığına eminseniz ve hiç tepki vermiyorsa başka çözüm gelmedi aklıma isterseniz bilgisayarcıya götürün kendiniz yapmaktan çekiniyorsanız.
KS KS kirpimen Femtopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #10 al_ph dedi: Şarj aldığına eminseniz ve hiç tepki vermiyorsa başka çözüm gelmedi aklıma isterseniz bilgisayarcıya götürün kendiniz yapmaktan çekiniyorsanız. Genişletmek için tıkla... Kral içini acarım açmasınada arkadan açılıyor Artı 0 Eksi
al_ph dedi: Şarj aldığına eminseniz ve hiç tepki vermiyorsa başka çözüm gelmedi aklıma isterseniz bilgisayarcıya götürün kendiniz yapmaktan çekiniyorsanız. Genişletmek için tıkla... Kral içini acarım açmasınada arkadan açılıyor