Yigitekr Femtopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 43 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Kendi klavyem bozuldu ve geçici klavyeye ihtiyacım var. Laptopumun ekranı kırık ama kendisi çalışıyor. O klavyeyi masaüstünde kullanmak istiyorum. Bir yolu var mı sanki HDMI kablosuyla takılabiliyordu.
Kendi klavyem bozuldu ve geçici klavyeye ihtiyacım var. Laptopumun ekranı kırık ama kendisi çalışıyor. O klavyeyi masaüstünde kullanmak istiyorum. Bir yolu var mı sanki HDMI kablosuyla takılabiliyordu.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 26 Haziran 2024 #2 Bir yolu yok. Eğer sökersen ve klavyenin flex kablosunu USB'ye çevirirsen takarsın ancak.
Jeblion Decapat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 Internette küçük bir surf ile yapılamadığını gördüm :d erme dedi: Bir yolu yok. Eğer sökersen ve klavyenin flex kablosunu USB'ye çevirirsen takarsın ancak. Genişletmek için tıkla... Hocam bundan da bahsetmişler, deli mühendisin teki projeyi çizmiş ama çok masraflı imiş :d
Internette küçük bir surf ile yapılamadığını gördüm :d erme dedi: Bir yolu yok. Eğer sökersen ve klavyenin flex kablosunu USB'ye çevirirsen takarsın ancak. Genişletmek için tıkla... Hocam bundan da bahsetmişler, deli mühendisin teki projeyi çizmiş ama çok masraflı imiş :d
Yigitekr Femtopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 43 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #4 Jeblion dedi: Internette küçük bir surf ile yapılamadığını gördüm :d Hocam bundan da bahsetmişler, deli mühendisin teki projeyi çizmiş ama çok masraflı imiş :d Genişletmek için tıkla... Aslında yaptım ama szin dediğiniz gibi boingten elemanın projesi çıktı veya içini açmam gerektiği yazıyor erme dedi: Bir yolu yok. Eğer sökersen ve klavyenin flex kablosunu USB'ye çevirirsen takarsın ancak. Genişletmek için tıkla... çokmu uğraştırıcı bir iş
Jeblion dedi: Internette küçük bir surf ile yapılamadığını gördüm :d Hocam bundan da bahsetmişler, deli mühendisin teki projeyi çizmiş ama çok masraflı imiş :d Genişletmek için tıkla... Aslında yaptım ama szin dediğiniz gibi boingten elemanın projesi çıktı veya içini açmam gerektiği yazıyor erme dedi: Bir yolu yok. Eğer sökersen ve klavyenin flex kablosunu USB'ye çevirirsen takarsın ancak. Genişletmek için tıkla... çokmu uğraştırıcı bir iş
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 26 Haziran 2024 #5 Yigitekr dedi: Çok mu uğraştırıcı bir iş Genişletmek için tıkla... Evet.