A Aliosmanede Yoctopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #1 Bilgisayarımın istenilen özelliklerini bilmiyorum ama sorunum için gerekli değil sanırım MSI anakart 4 GB RAM ekran kartım yok. Bu kadar sorum şu: İnternet kablom bağlı ışık yanıyor ama çarpı işareti var, bilgisayar internete bağlanmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2022
Bilgisayarımın istenilen özelliklerini bilmiyorum ama sorunum için gerekli değil sanırım MSI anakart 4 GB RAM ekran kartım yok. Bu kadar sorum şu: İnternet kablom bağlı ışık yanıyor ama çarpı işareti var, bilgisayar internete bağlanmıyor.
Çözüm 5 5 576864 11 Eylül 2022 Aliosmanede dedi: Kabloda sıkıntı yok. Hard diski değiştirdim ve başka hard disk takıldığım zaman interneti kullanıyor ve görüyor. Genişletmek için tıkla... Sürücü kaynaklıdır. Eski harddiskdeki sürücü görüyordur.
Aliosmanede dedi: Kabloda sıkıntı yok. Hard diski değiştirdim ve başka hard disk takıldığım zaman interneti kullanıyor ve görüyor. Genişletmek için tıkla... Sürücü kaynaklıdır. Eski harddiskdeki sürücü görüyordur.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 11 Eylül 2022 #2 Ağ kartı sürücüsü yüklü değil ondan dolayı bağlanmıyordur ya da kabloda sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS A Aliosmanede Yoctopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #3 576864 dedi: Ağ kartı sürücüsü yüklü değil ondan dolayı bağlanmıyordur ya da kabloda sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Kabloda sıkıntı yok. Hard diski değiştirdim ve başka hard disk takıldığım zaman interneti kullanıyor ve görüyor. Artı 0 Eksi
576864 dedi: Ağ kartı sürücüsü yüklü değil ondan dolayı bağlanmıyordur ya da kabloda sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Kabloda sıkıntı yok. Hard diski değiştirdim ve başka hard disk takıldığım zaman interneti kullanıyor ve görüyor.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 11 Eylül 2022 #4 Aliosmanede dedi: Kabloda sıkıntı yok. Hard diski değiştirdim ve başka hard disk takıldığım zaman interneti kullanıyor ve görüyor. Genişletmek için tıkla... Sürücü kaynaklıdır. Eski harddiskdeki sürücü görüyordur. Artı 0 Eksi Çözüm
Aliosmanede dedi: Kabloda sıkıntı yok. Hard diski değiştirdim ve başka hard disk takıldığım zaman interneti kullanıyor ve görüyor. Genişletmek için tıkla... Sürücü kaynaklıdır. Eski harddiskdeki sürücü görüyordur.
KS KS A Aliosmanede Yoctopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #5 576864 dedi: Sürücü kaynaklıdır. Eski harddiskdeki sürücü görüyordur. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilir misin? 576864 dedi: Sürücü kaynaklıdır. Eski harddiskdeki sürücü görüyordur. Genişletmek için tıkla... Yeni sürücü yükledim anakartıma uygun ve sorun çözüldü teşekkürler. Son düzenleme: 12 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
576864 dedi: Sürücü kaynaklıdır. Eski harddiskdeki sürücü görüyordur. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilir misin? 576864 dedi: Sürücü kaynaklıdır. Eski harddiskdeki sürücü görüyordur. Genişletmek için tıkla... Yeni sürücü yükledim anakartıma uygun ve sorun çözüldü teşekkürler.