berkeyelkenci Kilopat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #1 Benim laptopun içindeki parçaları kullanmaya çalışıyorum. HDD söküp kasaya takabilir miyim? CD okuyucuyu kasaya takabilir miyim?
Benim laptopun içindeki parçaları kullanmaya çalışıyorum. HDD söküp kasaya takabilir miyim? CD okuyucuyu kasaya takabilir miyim?
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 2 Ekim 2016 #2 Diski kolaylıkla takabilirsiniz. SATA destekli ise SSD ile aynı girişe sahip olmalı. Fotoğraflarını çekip paylaşırsanız daha kesin bilgi veririz. Optik sürücüyü takmanız için dönüştürücü gerekebilir. Çoğunlukla farklı SATA girişlerine sahipler.
Diski kolaylıkla takabilirsiniz. SATA destekli ise SSD ile aynı girişe sahip olmalı. Fotoğraflarını çekip paylaşırsanız daha kesin bilgi veririz. Optik sürücüyü takmanız için dönüştürücü gerekebilir. Çoğunlukla farklı SATA girişlerine sahipler.