Dizüstü ESC Tuş Sorunu

Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar. Az önce ESC tuşumun çalışmadığını fark ettim. Önce bozuldu sandım fakat başka bir tuş ile bastığımda çalıştığını görünce sorunun yazılımsal olabileceğini fark ettim. Hangi tuş olduğu fark etmiyor herhangi bir tuş ile birlikte bastığımda çalışıyor ESC tuşum. Sizce sorun ne olabilir?

Şuan ESC tuşu hiçbir şekilde çalışmaz oldu onun yanında F6 ve F8 hariç diğer F tuşlarıda çalışmıyor. Ne oldu anlamadım. Bu aralar garantiye gönderme şansım da yok. Vizeler de yaklaşıyor. Programlama okuyorum ders çalışmam gerek? Sizce ne yapmalıyım?
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Klavyeyi sök bir bak, tekrar tak. Temassızlık mı var acaba.

Garantiye göndermekten veya tuş takımını modeline göre bulup değiştirmelisin veya anlamıyorsan başka birine yaptırmalısın.

Anlayan bir bilgisayarcıya git, sor(bakkal olmasın). Veya anlayan birine.

Klavyeyi sök bir bak, tekrar tak. Temassızlık mı var acaba.
Bilgisayar garanti kapsamında olduğu için açmak istemiyorum açıkcası. Daha 5 - 6 aylık makina. Olmayacağını bilsem de format atmayı deneyeceğim. En son çare garanti.

Laptop'un garantisi devam ediyorsa, klavyeyi söküp taktığın zaman garantisi bozulur. Sorunun yazılım kaynaklı olup olmadığını anlamak için öncelikle temiz bir Windows + driver kurulumu yapmalısın.

Laptop'un garantisi devam ediyorsa, klavyeyi söküp taktığın zaman garantisi bozulur. Sorunun yazılım kaynaklı olup olmadığını anlamak için öncelikle temiz bir Windows + driver kurulumu yapmalısın.
Ben de öyle yapmayı düşünüyordum ne yazık ki F tuşları çalışmadığı için boot menüyü açıp formata başlayamıyorum Artık harici bir klavye bulup öyle atmayı deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…