A anon1 Femtopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Dizüstü PC'nin klavyesini üst kapağa sabitlemeyi yani perçinlemeyi evde nasıl yapabilirim? Japon yapıştırıcısı kullansam plastiğini eritir mi?
Dizüstü PC'nin klavyesini üst kapağa sabitlemeyi yani perçinlemeyi evde nasıl yapabilirim? Japon yapıştırıcısı kullansam plastiğini eritir mi?
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 30 Haziran 2021 #2 anon1 dedi: Dizüstü PC'nin klavyesini üst kapağa sabitlemeyi yani perçinlemeyi evde nasıl yapabilirim? Japon yapıştırıcısı kullansam plastiğini eritir mi? Genişletmek için tıkla... Eritmez ama çirkin olabilir. Tam olarak neden sabitlemek istiyorsunuz?
anon1 dedi: Dizüstü PC'nin klavyesini üst kapağa sabitlemeyi yani perçinlemeyi evde nasıl yapabilirim? Japon yapıştırıcısı kullansam plastiğini eritir mi? Genişletmek için tıkla... Eritmez ama çirkin olabilir. Tam olarak neden sabitlemek istiyorsunuz?
A anon1 Femtopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #3 xbea dedi: Eritmez ama çirkin olabilir. Tam olarak neden sabitlemek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dahili klavye, içerden sabitleme yapmak anlamında demiştim.
xbea dedi: Eritmez ama çirkin olabilir. Tam olarak neden sabitlemek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dahili klavye, içerden sabitleme yapmak anlamında demiştim.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 30 Haziran 2021 #4 anon1 dedi: Dahili klavye, içerden sabitleme yapmak anlamında demiştim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Sanırsam klavye değiştiriyorsunuz değil mi? Bende daha önceki ASUS bilgisayarımda değiştirmiştim, o perçinlemeler sökülmediği için hepsini kırmıştım sonra yapıştırıcı ile teker yeniden perçinleme yapmıştım. Yani sorun olmaz.
anon1 dedi: Dahili klavye, içerden sabitleme yapmak anlamında demiştim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Sanırsam klavye değiştiriyorsunuz değil mi? Bende daha önceki ASUS bilgisayarımda değiştirmiştim, o perçinlemeler sökülmediği için hepsini kırmıştım sonra yapıştırıcı ile teker yeniden perçinleme yapmıştım. Yani sorun olmaz.