Dizüstü olarak hangi cihaz alınmalı?

ardadmrc

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, yakın zamanda bir dizüstü bir bilgisayar almayı planlıyorum lakin çok kararsızım.
Yaklaşık olarak 5 yıldır kullandığım cihazım artık emekliye ayrılmak üzere. Bilgisayarcıya tamiri için götürdüğümde bana cihazın gerçekten ölmek üzere olduğunu, yakın zamanda elimden çıkarıp güncel bir bilgisayar almam gerektiğini, çünkü her tamir ettiği yerde sürekli bir şeylerin elinde kaldığını, kısacası eskidiğini anlattı.
Ben de kendimce aynen abicim sen de dur bu ekonomide nereye yeni bilgisayar alıyoruz demiştim lakin cihaz gerçekten gitti, ekranı vs kendi kendine kapanıp geliyor menteşeleri sağlam değil ve sözde Gaming PC olmasına rağmen Google'ı açarken bile beni ne olur rahat bırak dermişcesine can çekişir durumda.
Buraya kadar okuduysan sana teşekkür ederim. Şimdi asıl konuya gelmem gerekirse, 15 yıldır Windows kullanıcısıyım ve Windows'dan gerçekten bıktım. Farklı bir şeyler arıyorum. Bu yüzden MacBook'lara bakıyorum, hem uzun süreli kullanım için hem de bu sözde Gaming laptop olan PC beni maalesef oyunlardan soğuttu. Günümüzün en sıradan oyunu olan LoL'de bile 20 FPS veriyor.
Ağırlıklı olarak kullandığım programlar FL Studio, Photoshop, Premiere Pro. Sizce MacBook mantıklı bir seçenek mi? Hem beni uzun yıllar götürsün hem de gündelik işlerimi rahatlıkla halledeyim istiyorum. Şu saatten sonra oyun oynayacağımı çok sanmıyorum çünkü 12. sınıf öğrencisiyim. Seneye zaten üniversite de çok vakit bulabileceğimi bile zannetmiyorum.
Eğer başka bir öneriniz olursa söylemekten çekinmeyin. Şimdiden teşekkür ederim.

İfadeler: T21
Macbook Pro eğer uzun batarya ve destek ömrü isterseniz çok iyi bir seçim.

Laptop olarak güclü bir sistem şart hocam Adobe uygulaması kulanıyosun macbok gideri var farklılık olur hem senin için.

Bütçe nedir? Linkini verdiğim modelin fiyatı düşmüş şu an, işlemci olarak çoklu çekirdekte masaüstü i5-10400F ile yakın güçte bir işlemci, gayet güçlü yani.

Bütçe maksimum 30k, ya aslında şöyle ki ben önceden böyle ışıkla donatılmış tabiri caizse "pavyon" gibi cihazlara ilgim çok fazlaydı, lakin şu anda daha çok olabildiğince sade, küçük ve işimi kolaylıkla görebileceğim bir cihaz arıyorum, hatta bundan önce Monster Huma serisine bakıyordum ama o fiyatı Mac'e vermenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

Reis masaüstü al yagni paranı heba etme 4090'lı PC sistemi düz laptop ömrü bir yere kadar ama masaüstünde parca degiştirip kulanmaya devam.

Bunlar iyi mi? Monster, Casper gibi çöplere o kadar para verilmez.

Uzun sure goturur oldukca guclu bir cihazdir.

Reis masaüstü al yagni paranı heba etme 4090'lı PC sistemi düz laptop ömrü bir yere kadar ama masaüstünde parca degiştirip kulanmaya devam.
Üniyi şehir dışında okuyacağım, her daim yanımda olan bir cihazım olsun idtiyorum bu yüzden dizüstü alacağım zaten

Acer benden uzak dursun ben hayatımda nitro serisi kadar dandik bir seri görmedim. Ama diğerlerine bakıp değerlendireceğim, teşekkür ederim

Sizce macbook pro m1 mi air m2 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…