sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 651 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #11 Hououin Kyouma dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Laptop bu ise M.2 desteği yok. Direkt SATA SSD almalısın. Öneri için yeni konu açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam laptop bu ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Hououin Kyouma dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Laptop bu ise M.2 desteği yok. Direkt SATA SSD almalısın. Öneri için yeni konu açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam laptop bu ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
V Vasıfsız Üye Picopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ağustos 2022 #12 Modele göre SATA SSD veya NVMe M.2 SSD takılabiliyor. Hafıza durumuna göre fiyat değişiyor.
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 4 Ağustos 2022 #13 870 EVO iyi olur. Geçenlerde 2. disk olarak aldım. Güzel ürün.
tekamul2013 Decapat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #14 st_140523 dedi: 2.5inç SATA SSD işinizi görür. Model belirtirseniz M.2 SSD takılıp takılmadığına bakabilirim. Genişletmek için tıkla... benim bilgisaara uyarmı asus k555U series
st_140523 dedi: 2.5inç SATA SSD işinizi görür. Model belirtirseniz M.2 SSD takılıp takılmadığına bakabilirim. Genişletmek için tıkla... benim bilgisaara uyarmı asus k555U series