Mehmet_Akan
Femtopat
Yazılım - tasarım ve oyun için dizüstü bakıyorum. Fiyat aralığım 10-13K. Daha üstüne çıkamam. Yeni nesil laptopları beklemem mantıklı mıdır? Ya da şimdi alınır mı?
Daha iyi modellerin geleceğinden şüphem yok. Çünkü her yıl öyle oluyor. Ancak bütçede önemli. Yeni gelecek modellerin ne kadar fiyata satılacağı da malum...Beklersen her zaman daha iyi modeller gelir, senin karar vermen gerek.
Fiyat konusunda ne desem yalan olur, kur oynak malum. Bekle derim kur artmaz, bekleme al derim kur düşer. Zor bir şey söylemek.Daha iyi modellerin geleceğinden şüphem yok. Çünkü her yıl öyle oluyor. Ancak bütçede önemli. Yeni gelecek modellerin ne kadar fiyata satılacağı da malum...
Maalesef haklısın. Piyasa yerinde durmuyor. Ama tahmini baharda ya da yazın başlarında yeni nesil dizüstü stokları çoğalır değil mi?Fiyat konusunda ne desem yalan olur, kur oynak malum. Bekle derim kur artmaz, bekleme al derim kur düşer. Zor bir şey söylemek.
Öyle umuyorum ben, Legionlar gelecek, Gigabyte ürünleri gelecek. Omenlerde gelir tahminimce. Tabii bunlar biraz iyi yönden bakılarak verilmiş bir cevap. Stok sorunları falan olursa zor gibi.Maalesef haklısın. Piyasa yerinde durmuyor. Ama tahmini baharda ya da yazın başlarında yeni nesil dizüstü stokları çoğalır değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.