Dizüstü vs masaüstü

alisami_0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bir lise öğrencisiyim yazılımla uğraşıyorum oyun oynamayı seviyorum ve bütçem yakşaık 50-60 bin civarında. Sizce masaüstü mü almalıyım yoksa dizüstü bilgisayar mı? Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer çok gezen biri değilseniz masaüstü ama tam tersiyse dizüstü.

Parça parça ugraşmak istemiyorsanız masaüstü bu olur.
Dizüstü olarak bu

Üstteki arkadaşın belirttiği gibi, ihtiyacınız varsa dizüstü alın, ama eğer yoksa kesinlikle masaüstü alın, daha ucuza gelir. (Şu anda 4070 li dizüstü fiyatına 4080 sistem toplanır)

Eğer üniversite istiyorsan yazılım için masaüstü alman ileriye dönük sana sorun çıkartabilir. Üniversiteye gidince laptop alabileceksen eğer masaüstü alın bence.

9070 XT dizmesi daha sağlıklı bu bütçede masaüstü.

Üstteki arkadaşın belirttiği gibi, ihtiyacınız varsa dizüstü alın, ama eğer yoksa kesinlikle masaüstü alın, daha ucuza gelir. (şu anda 4070'li dizüstü fiyatına 4080 sistem toplanır)

HP Omen 4070 veya Gigabyte Aorus 4070 laptop alsın ihtiyacı varsa 2 tarafta da üzmeyecek sistemler.

Yani daha 9. sınıfım üniverisite okuma hayalim var ve o zamana kadar bir dizüstü alabilirim diye düşünüyorum ve zaten masaüstü daha uyguna ve daha parformanslı olarak geliyor şu an masaüstüne daha yakınım. Teşekkürler.
Eğer önerdiğiniz masaüstü hazır kasa varsa atabilirsiniz

Benimkiler uygun olabilir eğer parça parça masaüstü toplamak istemiyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…