Dizüstünde disk sökme

nakredne

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bunu nasıl sökeceğim?

Dosya Ekleri

• 20201109_113930.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 63
@nakredne Görünürde harddiski tutan hiçbir vida yok. Attığınız fotoğrafa göre durduğunuzu varsayarsak, sola doğru kaydırın. Sağ tarafta uzunlamasına gördüğünüz kısım soketi. Soketinden çıkacak. Sonra zaten elinizle alırsınız.

Yok abi olmuyo çekiyorum ama gelmiyo bi vidayla bağlı gibi ama şu sarı şeyler ne vida gibi olan hiçbir tornavidayla da açılmıyor

Abi hiç vida sökmedim ki

Vida sökmedim ki hiç şu sarı şeyler vida gibi içine bakıyorum vida yok ne anlamadım
Diski tutan vida yokmuş demek ki kapağı kaldırınca disk bölmesi açılıyor sıkıntı değil o. Şimdi diskin olduğu yerdeki sarı şeyler arka kapağın vidalarının girdiği yer muhtemelen. Diskin bağlı olduğu SATA portu var. Attığım resimde diskin bağlı olduğu SATA portuna bak o girişin tersine doğru diski aşağı kaydır gelir kendiliğinden. Fotoğrafta tam çıkmamış disk yeri ama dediğim gibi işaretlediğim yerin aşağısına doğru kaydır diski gelir kendiliğinden. Elinle bastır dediğim yöne kaydır.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4)_LI.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 53
Abi yok kaydırıyorum gelmiyor elim acıdı ama bi türlü çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…