SinSharrah Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 356 Çözümler 5 Yer Evrende bir yerde. 9 Kasım 2020 #11 Sanırım o vida yerlerinin yanında SSD nin yan sabitleme deliklerinden sabitleyen noktalar var, dizüstünüzün modelini Youtube'a, sonuna "disassembly" yazarak aratırsanız belki nasıl söküldüğünü gösteren video bulabilirsiniz.
Sanırım o vida yerlerinin yanında SSD nin yan sabitleme deliklerinden sabitleyen noktalar var, dizüstünüzün modelini Youtube'a, sonuna "disassembly" yazarak aratırsanız belki nasıl söküldüğünü gösteren video bulabilirsiniz.
nakredne Femtopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #12 112819 dedi: Çok garip. Tam göremediğim için birşey diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Son çare bilgisayarcıya götürdüm. Evet manzara ortada. Arkası yapışkanlıymış ondan çıkmıyomuş. Dosya Ekleri 20201110_101430.jpg 90,1 KB · Görüntüleme: 35
112819 dedi: Çok garip. Tam göremediğim için birşey diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Son çare bilgisayarcıya götürdüm. Evet manzara ortada. Arkası yapışkanlıymış ondan çıkmıyomuş.