JamesHetfield0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 6 Eylül 2022 #1 Ben laptop kullanıyorum. W tuşum oyun oynarken takılı kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2022
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 6 Eylül 2022 #2 Detaylı bilgi vermemişsin. Sadece oyun oynarken mi oluyor? Harici klavye kullanıyor musun? İşletim sistemin ne? Artı 0 Eksi
Detaylı bilgi vermemişsin. Sadece oyun oynarken mi oluyor? Harici klavye kullanıyor musun? İşletim sistemin ne?
megoryw Femtopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 94 6 Eylül 2022 #3 Öyle şeyler çok sık yaşanıyor. Sende de sıkça oluyorsa göster bence. Artı -1 Eksi
KS KS JamesHetfield0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 6 Eylül 2022 #4 El Quvava dedi: Detaylı bilgi vermemişsin. Sadece oyun oynarken mi oluyor? Harici klavye kullanıyor musun? İşletim sistemin ne? Genişletmek için tıkla... Yok sadece oyun oynarken ama bütün oyunlarda. Artı 0 Eksi
El Quvava dedi: Detaylı bilgi vermemişsin. Sadece oyun oynarken mi oluyor? Harici klavye kullanıyor musun? İşletim sistemin ne? Genişletmek için tıkla... Yok sadece oyun oynarken ama bütün oyunlarda.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 6 Eylül 2022 #5 JamesHetfield0 dedi: Yok sadece oyun oynarken ama bütün oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir klavye uygulaması kullanıyor musun veya laptop'un uygulaması var mı? Macro olabilir. Artı 0 Eksi
JamesHetfield0 dedi: Yok sadece oyun oynarken ama bütün oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir klavye uygulaması kullanıyor musun veya laptop'un uygulaması var mı? Macro olabilir.
KS KS JamesHetfield0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 7 Eylül 2022 #6 El Quvava dedi: Herhangi bir klavye uygulaması kullanıyor musun veya laptopun uygulaması var mı? Macro olabilir. Genişletmek için tıkla... Daha dün format attim hiçbir şey kullanmiyorum. Artı 0 Eksi
El Quvava dedi: Herhangi bir klavye uygulaması kullanıyor musun veya laptopun uygulaması var mı? Macro olabilir. Genişletmek için tıkla... Daha dün format attim hiçbir şey kullanmiyorum.