DJI garanti servisi

BayOguz

Kilopat
Daha fazla  
DJI mini 3 Pro sahibiyim ve yakın bir zamanda çekim esnasında duvara çarparak Drone'u düşürdüm. Olayı özetlemek gerekirse uçuş yaptığım bölgede martılar vardı ve martıların saldırısına uğradım kaçarken de anlamsız bir şekilde binaya çarptım, sensörlerin neden çalışmadığını hala anlamıyorum. Sonuç olarak Drone'un sağ arka kolu, sol ön kolu ve gimbal körüğü kırıldı(kamerada vs. sıkıntı yok.) Garanti bunu karşılar mı? Karşılamazsa ne gibi bir ücret öderim, bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim.

Büyük ihtimalle garanti kapsamına girmez.
Yaklaşık maliyeti 20k civarı olabilir. Yetkili servis tamirle uğraşmıyor. Hasarlı parçaları sıfırı ile değiştiriyor. Özel servislerde belki daha uyguna yaptırabilirsiniz. Araştırmakta fayda var.

Büyük ihtimalle garanti kapsamına girmez.
Yaklaşık maliyeti 20k civarı olabilir. Yetkili servis tamirle uğraşmıyor. Hasarlı parçaları sıfırı ile değiştiriyor. Özel servislerde belki daha uyguna yaptırabilirsiniz. Araştırmakta fayda var.

7 ay sonra olsa da yorum için teşekkürler parçaları kendim alıp yaptım 6bin lira civarı tuttu, servis 19.5k civari masraf çıkartmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı