DJI Mavic Mini ve SHGM regülasyonu

Makaleler
6
Arkadaşlar bugün kendime başlangıç seviyesi olarak Mavic Mini satın aldım. Cihaz henüz ulaşmadı. Cihaz hakkında yorumunuz nedir?

Ayrıca bir sorum daha var. Antalya havalimanı yakınında yaşıyorum. DJI'ın sitesinden baktığımda mavi bölgede kaldığımı öğrendim. Ancak SHGM sitesinde Antalya şehir merkezinin çok büyük bir kısmı ve havalimanı dahil kırmızı alan olarak belirtilmiş. Cihaz 500 gr altında olduğu için SHGM regülasyonundan muaf olmam gerekiyor.

Sonuç olarak DJI'ın uçuş bölgelerine göre hareket etmem herhangi bir problem yaratır mı?

500 gr altı olman sadece kayıt ettirmeden uçmana izin verir. Diğer türlü prosedür yine aynı. İzinsiz uçamazsın. Dji izin vermiyorsa zaten şansın yok. Havalimanindan uzaklaşıp öyle uçmalısın.

Ben Mavic Air kullanıcısıyım. Şuan hobi için küçük ve uygun bir cihaz almak istesem mini alırdım. Pil süresi gerçekten ilgimi çekti. 2.7K video için yeterli. Güzel seçim yapmışsınız

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı