DJI Mic mini alınır mı?

VladimirPutin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bende GoPro Hero 13 var ve motovlog için mikrofon arıyorum. DJI Mic mini almayı düşünüyorum sizce iyi midir ya da başka öneriniz var mı?

Dostum selamlar, DJI OSMO ACTION 4 ile birlikte DJI Mic Mini kullanmaya başladım, güncel olarak geçtiğimiz hafta www.bikamera.com sitesinde (resmi satıcılarından diye biliyorum) DJI Mic Mini ürününü 2.599 TL'ye aldım.

Gelelim ürün detaylarına... Ürünü kutusundan çıkarttığım andan itibaren kalite ve premium hissi çok yüksek (bana göre). Apple Airpods / JBL Tune TWS gibi kulaklıklar kullanıyorum, kulaklık olarak da PC'de Cloud III Wiriless kullanmaktayım, ürünün kalite hissiyatı gerçekten çok güzel. Kutusunu açtığınızda taşıma çantasından tutun da mıknatısına kadar ince düşünülmüş detaylarla dolu...

Ses performansı kısmında; Motosikletim orta sınıf yol endurosu, biraz sesli çalışıyor, kaskım da HJC RPHA 71. Bu ikiliyle mikrofonu deadcat ile kaskın içine montajladığımda hem benim sesim hem motosikletin sesi çok güzel gözüküyor. Orijinal kutu içerisinden çıkan mıknatısı çift taraflı bantla kask içerisine yapıştırdım, kullanım kolaylığı (kablolu mic.lerden sonra) muazzam :)

Gelelim GO PRO mevzusuna, gopro hero ile bağlantı kurulduğuna dair birkaç video var yalnızca, bunun nedeni stabilizasyon problemleri olabilir. Çünkü gördüğüm videolarda bağlantı yapılmış, ses kalitesi, ses + görüntü eşleşmesi vs ile alakalı bir test görmemiştim. Ürüne 2.5-3k bandında yatırım yapmadan, fırsatın varsa bir deneyimlemen.

Bu konuya geç yazmış olsam da, ilgili arkadaştan sonra ihtiyaç duyacak arkadaşlar içindir.
Sevgiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı