DJI mini 2 SE vs DJI Neo

sormaksizin

Hectopat
Daha fazla  
20k bütçem var, ilk drone'um olacak. İkisi arasinda kararsiz kaldim, hangisi benim icin daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kombo paketi olmayan DJI mini 3'u almayi dusunuyorum şu anda ileride de ek olarak alacagim kombo paketini.

Combo paket olmadan çok zevki çıkmaz ama mini 2 SE ile mini 3 arasında büyük farklar var eğer sonradan combo paket alabilirseniz daha iyi olur.

Combo paket olmadan çok zevki çıkmaz ama mini 2 SE ile mini 3 arasında büyük farklar var eğer sonradan combo paket alabilirseniz daha iyi olur.

Zevki cikmaz derken neden kastediyorsunuz ki?

Zevki cikmaz derken neden kastediyorsunuz ki?

Sadece bir batarya olduğu için tek bir seferde maksimum 20-30 dakika arası uçuş yapabiliryorsunuz hele şu anda rüzgarlı havalara geldiğimiz için bu süre 10-15 dakikalara kadar düşebiliyor.

Arkadaşlar seçim yapabildiniz mi ? Ben kendimi sinematik kayıt almak için bir drone arıyordum çok böyle yukarlara sağa sola kaçmak istemiyorum neyi tercih etmeliyim ?

Arkadaşlar seçim yapabildiniz mi? Ben kendimi sinematik kayıt almak için bir drone arıyordum çok böyle yukarlara sağa sola kaçmak istemiyorum neyi tercih etmeliyim?

Mini 2 SE ile Neo arasında kaldıysan mini 2 SE al geç eğer bütçe yazarsan daha iyi bir tavsiye verebilirim.

Mini 2 SE ile Neo arasında kaldıysan mini 2 SE al geç eğer bütçe yazarsan daha iyi bir tavsiye verebilirim.

15 civarında bütçem var ama Neo'nun özelliklerine ihtiyacım var daha çok. Takip etme circle modu gibi şeylere yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…