DJI mini 2 SE vs DJI Neo

Hocam peki anladığım kadarı ile siz almadan önce bayağı araştırmışsınız. Neo yabancılar tarafından sevildiği gibi kamerası da çok eleştirilmiş. Çok gren olduğundan bahsediliyor. Diğer dronelara göre Neo'nun çekim performansı nasıl?

Evet kamerası en iyisi değil ama bana yetecek seviyede güzel görüntüler vermeyi başardı. Sharpness ayarı var kısman gereken o iyileştiriyor sonrası sende 1080p 60 çekiyorum genelde. 4K da daha da iyi.

Evet kamerası en iyisi değil ama bana yetecek seviyede güzel görüntüler vermeyi başardı. Sharpness ayarı var kısman gereken o iyileştiriyor sonrası sende 1080p 60 çekiyorum genelde. 4K da daha da iyi.

Tamamdır, sizce ne yapayım? Parçaları tek tek mi toplayayım yoksa elimdekini satıp direk combosuna mı geçeyim?

Combo paketten çanta çıkmıyor herhalde. Ne ile taşıyorsunuz?

Tamamdır, sizce ne yapayım? Parçaları tek tek mi toplayayım yoksa elimdekini satıp direk combosuna mı geçeyim?

Combo paketten çanta çıkmıyor herhalde. Ne ile taşıyorsunuz?
Direk combo daha mantıklı geliyor bana ama başka bi drone alıcaksan bence neo kalsın elinde çok işine yarar başka dronenin de kumandasını kullanırsın. Çanta olarak buna benzer birşey aldım aliexpressden bununla taşıyorum.

Alırsam mini 2 SE fly more combo ya da mini 3 RC-N1 fly more combo alacağım. Kumandalar uyumlu olmayacak.

Alırsam mini 2 SE fly more combo ya da mini 3 RC-N1 fly more combo alacağım. Kumandalar uyumlu olmayacak.
Mini 2 se almana gerek yok bence ya 2 tane aynı klasman drone almış olursun gibi geldi. Mini serisinden bitane pro alabilirsin.

Mini 2 SE almana gerek yok bence ya 2 tane aynı klasman drone almış olursun gibi geldi. Mini serisinden bir tane Pro alabilirsin.

Pro versiyonlar çok tuzlu gelir, çarpsam falan üzülürüm. Mini 3 fly more combo bekliyeyim o zaman hocam.

Pro versiyonlar çok tuzlu gelir, çarpsam falan üzülürüm. Mini 3 fly more combo bekliyeyim o zaman hocam.
Başkan proları çarpman çok zor ya sensörleri çok gelişmiş onların kırabilene helal olsun.

@MuratKayas Tamamdır, ne denk gelirse onu alacağız artık. Son bir sorum var
Şehir içinde nasıl o kadar uçmayı başardınız? İzin alarak mı uçtunuz?

@MuratKayas Tamamdır, ne denk gelirse onu alacağız artık. Son bir sorum var
Şehir içinde nasıl o kadar uçmayı başardınız? İzin alarak mı uçtunuz?
Yok hocam vallahi Akçay diye bi yerde oturuyorum ben küçük bir yer balıkesire bağlı balkondan gönderdim direk sahile kadar her yeri çekerek az önce de baktım toplam 12 dakikada 3500metre gitmişim 15 sarjım kala gelmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…