DJI mini 3 alınır mı?

Fronzy

Hectopat
İlk defa bu kadar profesyonel drone alacağım daha önce böyle bir drone kullanmadım. Öncellikle başlangıç için önerir misiniz? Ayrıca en fazla ne kadar yükseğe çıkartabilirim kimi yerde 120M kimi yerde 500M olarak gösteriyor şehir merkezinde pek uçurcağımı düşünmüyorum. Sadece yüksekten 1 2 çekim yaparım. Son olarak sanırsam ekranlı versiyonu daha az mesafeye ekransız versiyon ise daha uzağa gidiyormuş fakat bu “drone hacks” isimli uygulama sayesinde daha uzağa gönderebiliyormuşuz en fazla göndereceğim mesafe 2-3km civarı tabii ki o kadar mesafeye pili bitmezse.

İlk olarak benim önerim en azından mini 3 pro al ben 4 pro ile başladım. Neden diyecek olursan güvenlik sistemleri acemi pilot için çok önemli. Bütçe sıkıntısı yoksa 3 pro bile değil direkt 4 pro al derim ama bütçe sınırı varsa diyeceğim bişey yok. Başlangıç için kesinlikle mini serisi tercih et bu kesin. Drone istisnasız her yerde kalkış noktasından itibaren 500 metre kalkar ama Avrupa yasalarına göre (trde nasıl bilmiyorum) şehir bölgelerinde 120 metre irtifa sınırı var yani en baba izni alsan bile 120 metre üstüne çıkamazsın yasak tabi drone izin veriyor çıkmana. Kumanda muhabbet boş ekranlı rc kumandaların sunabileceği konforu başka bişey sunamaz o kadar diyorum. Mini 4 proyu şehir üstünde 1km yollamışlığım var. 1km bile fazla yani öyle söyleyeyim. Daha uzağa göndermezsin.

Dediklerinizde haklısınız fakat o kadar veremem maalesef. Bazı yerlerde 3 alcağına mini 2 SE al diyorlar hangisini almak daha mantıklı görüntü kalitesi önemli benim için genellikle 1080p 60 FPS kullanırım.

Dediklerinizde haklısınız fakat o kadar veremem maalesef. Bazı yerlerde 3 alcağına mini 2 SE al diyorlar hangisini almak daha mantıklı görüntü kalitesi önemli benim için genellikle 1080p 60 FPS kullanırım.

1080p 30 FPS kesin ama 60 FPS bilemem açıkçası araştır bir ona göre karar ver. Mini 3 ve sonrası devrim niteliğinde her anlamda

DJI Mini 3 kullandım gayet iyi. Daha uygun fiyatlı bir şey bakarsanız Fimi Mini 3'te alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…