DJI mini 3 fly more combo vs DJI mini 4

Fronzy

Hectopat
İlk defa drone alacağım fakat iki drone arasında kararsız kaldım. Daha çok DJI mini 3 almak istiyorum çünkü 3 batarya ve ekranlı kumanda olacak fakat DJI mini 4 Pro alırsam 1 batarya ve ekransız kumandaya sahip olacağım. Bataryayı bir şekilde idare etsem bile kumanda gerçekten çok sıkıntı. Hem bir telefon bağlamam gerek bir taraftan onun şarjı diğer taraftan kumandanın şarjı. Gönlüm mini 3'ten yana ama mini 4 Pro'yu almazsam pişman olurmuşum gibi geliyor. Ayrıca mini 4'ün kamerası daha iyi. Bu eksileri göze alıp almaya değer mi?

Mini 4 Pro çok daha üstün, her yönde engel sensörleri var, diğerinde sadece altta var, ancak tek batarya memnun etmeyebilir, Mini 4 Pro Fly More Combo Plus tavsiye ederim. Ben de Mini 2'yi sattıktan sonra drone almadım, Mini 4 Pro alacağım büyük ihtimalle.

Mini 4 Pro çok daha üstün, her yönde engel sensörleri var, diğerinde sadece altta var, ancak tek batarya memnun etmeyebilir, mini 4 Pro fly more combo Plus tavsiye ederim. Ben de mini 2'yi sattıktan sonra drone almadım, mini 4 Pro alacağım büyük ihtimalle.

Mini 4 Pro fly more combo Plus daha iyi olur ama o kadar çıkamam mini 3 fly more combo almaya karar verdim.

Mini 4 Pro fly more combo Plus daha iyi olur ama o kadar çıkamam mini 3 fly more combo almaya karar verdim.

Şimdiden hayırlı olsun hocam, cihazda engel sensörü sadece altta var ve pek iyi değil dikkatli uçur özellikle ağaçlı bölgelerde.

Sağ olun öncelikle umarım alana kadar çok oynama olmaz fiyatlarda çünkü ÖTV alıncak diye haberler vardı.

cihazda engel sensörü sadece altta var ve pek iyi değil dikkatli uçur özellikle ağaçlı bölgelerde.
Bu yüzden cihazı genellikle etraftaki çoğu şeyden daha yukarıda uçurucam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı